fbpx

“Першим вийде з окупації”: Відомий екстрасенс розповів, чи вдасться Україні повернути окуповані території і коли. Розповів і про те, коли ж Крим повернеться у склад України

Макс Гордєєв, відомий український екстрасенс і астролог, спрогнозував, яке місто першим повернеться у склад України, та чи вдасться повернути окуповані території і коли саме.

Екстрасенс запевнив, що вже до кінця 2022 року всі окуповані землі повернуться у склад України, проте з півостровом доведеться все ж зачекати.

Цитуємо :

“Я впевнений, що Україна зможе повернути всі окуповані території. І якщо міста ми повернемо раніше, то півострів Крим – до 10 років. У нас є сили його забрати раніше, але питання в людях (частина населення півострова хотіла бути в Росії, – УНІАН). Така ж ситуація з Донецьком і Луганськом. Наша країна поважає думку людей, а росіяни тільки прийшли і скористалися таким станом народу”.

Макс Гордєєв переконаний, що першим з окупації вийде саме Херсон. Потім у склад рідної України повернеться і Миколаївщина.

“Першим з окупації вийде Херсон. Турбуватися не треба і Миколаєву. Там були енергетичні коливання, але зараз вони потихеньку вщухають. Важко буде “відірвати” від Росії Мелітополь, але і його ми з часом повернемо. Ми настільки захопимося цим процесом, що навіть можемо допомогти повернути Білгород. Ми дали хороший вайб людям, які бoялися Росію. І зараз потихеньку всі почнуть повертатися, так би мовити, до розуму. Довгий час ми не розуміли, що відбувається, але до кінця року до складу України повернуться більшість міст”.

10,07,2022

Головне фото ілюстративне з вільних джерел.

You cannot copy content of this page