fbpx

Перукар завзято “відчикрижив” довгу косу цієї жінки, і всі помітили, яка вона красива!

На мій погляд, її вираз обличчя, коли вона подивилася в дзеркало говорить сама за себе!

Чесно зізнаюся, мені її волосся дуже сподобалося, ніколи б його не обрізала… Мені було її так шкода, коли майстер взявся за справу. Ну, думаю, це буде повний провал! Але коли я побачила результат, то я просто ахнула. Я ніколи в житті не могла б уявити, що ця жінка може так приголомшливо виглядати.

Мені здавалося, що у неї такий тип зовнішності «милої простушки», до речі, у мене такий же. Вона може бути чарівною, але не шикарною. Але ні, як же я помилялася! Тепер я теж хочу таку стрижку …

Отже, познайомтеся з чарівною Мелоді. У житті Мелоді вже давно триває такий період, коли на себе немає ні сил, ні часу, а іноді і бажання теж немає. Боже, як же мені це знайомо!

Але одного разу Мелоді прокинулася з твердим переконанням, що так далі тривати не може. Пора брати себе в руки. Пора нарешті полюбити себе. І вона вирушила до майстра-професіонала з перетворення звичайних жінок в справжніх красунь.

Однак, коли вона почула ідеї майстра зі зміни своєї зовнішності, то просто жаxнулася.

Майстер запропонував Мелоді скинути вантаж років і поганих спогадів. При чому цілком буквально. Він запропонував їй обрізати її прекрасне, довге, пишне, золотисте волосся. Мелоді все життя вважала його своєю єдиною прикрасою.

Читайте також: 28 річна мати трьох дітей, схудла на 50 кг, виключивши лише один продукт з раціону(фото)

Буквально за декілька хвилин перукар «обчикрижив» золотисту красу. Образ доповнили макіяжем в стилі «природність» … І Мелоді не впізнала себе в дзеркалі. Вона дивилася і не могла зрозуміти, хто ж ця стильна красуня.

І дійсно, таке відчуття, ніби разом з волоссям пішли роки, зайві кіло і маска втомленої жінки, яка відповідає за всю сім’ю.

Мелоді, я захоплююся вашою сміливістю! Знаю, як непросто буває йти на такі експерименти із зовнішністю. Щастя вам, любові і удачі. Ви-справжня красуня!

Отже, дивимося дійсно чудове перетворення Мелоді:

За матеріалами.

03/09/2019

You cannot copy content of this page