fbpx

Під час обшуків на київському підприємстві правоохоронці знайшли понад 700 тисяч євро та майже 500 тисяч доларів. Гроші передали армії

Бюро економічної безпеки України та Офіс генпрокурора викрили посадовців столичного підприємства, які ухилялись від сплати податків в особливо великих розмірах.

“38 млн гривень на підтримку ЗСУ

Бюро економічної безпеки України, за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора, в межах досудового розслідування у кримінальному провадженні викрили службових осіб столичного підприємства в умисному ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах.

Під час обшуку, було виявлено понад 700 тис. євро та майже 500 тис доларів США. У подальшому вилучені кошти, понад 38 млн гривень в еквіваленті, на підставі судового рішення, перераховано на спеціальний рахунок на потреби Збройних Сил України.

Бюро економічної безпеки та Офіс Генерального прокурора продовжує вживати всіх можливих заходів для допомоги Збройним Силам України та забезпечення економічної безпеки України.

Нагадаємо, що з 1 березня, БЕБ відслідковує випадки необґрунтованого підвищення цін на житло для переселенців, послуги та товари тощо. Громадяни, яким відомі випадки необґрунтованого підвищення цін, можуть повідомити про такі факти у Телеграм бот: https://t.me/StopOverpriceBot.

Слава Україні!”, – йдеться у повідомленні Бюро економічної безпеки України.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page