fbpx

Під вінець йшла у весільній сукні своєї мами: телеведуча Анна Панова вийшла заміж(фото)

Ведуча інформаційної програми “Сьогодні на каналі “Україна” Анна Панова у п’ятницю 27 квітня, вийшла заміж, пише “Канал Україна”.

Зі своїм чоловіком, якого звуть Олександр Кам’янець, Анна знайома більше року, але серйозні стосунки у них почалися в травні 2017-го.

Олександр Кам’янець, журналіст, працює в сфері PR і займається продюсуванням кіно і культурних заходів, крім того Олександр – співзасновник ГО “Українська федерація “Здоровий спосіб життя”.

Весільна церемонія пройшла в закритому колі, куди були запрошені лише рідні та близькі пари. Під вінець наречена йшла у весільній сукні своєї мами.

Читайте також: Зовсім на себе не схожа: Джанабаєва показала себе у 13 років(фото)

«У день весілля я одягла сукню, в якій виходила заміж моя мама. Я дуже рада, що вона зберегла це вбрання, – ділиться Анна Панова. – Сукню шили на замовлення з простенької парчі. Річ недорога, але для мене воістину безцінна. Адже мої батьки для мене – приклад любові і підтримки в шлюбі. Я вірю в енергетику речей і з вдячністю приймаю батьківське благословіння разом з цією сукнею».

Церемонія одруження відбулася в РАГСі міста Буча Київської області.

«Бучу ми обрали тому, що будемо тут жити. У будинку якраз закінчився ремонт – і це дуже символічно, що ми відзначимо новосілля в новому статусі», – розповів Олександр Кам’янець.

Уже через кілька днів молодята відправляться у весільну подорож до Європи.

You cannot copy content of this page