X

Після переїзду Павло став помічати у Жанни дуже пригнічений настрій, але вона не зізнавалась, в чому справа. Однак на її обличчі було написано, що явно щось не так. Через тиждень дівчина набралася сміливості і розповіла Паші, що на другий день після заселення на мамину квартиру, та підійшла до неї і сказала

Паші ніколи не щастило з дівчатами. Жив він весь цей час з матір’ю, Людмилою Василівною.

— Хлопцеві вже 29 років, а він все під маминою опікою, – так говорять друзі і колеги Павла, але вони не знають, що все на ділі не так то й просто.

Одного разу Павло познайомився на роботі з Жанною – вона тоді в перший день вийшла на роботу офіс-менеджером і між молодими відразу зав’язалося тепле спілкування. Паша був радий, що добродушні колеги не встигли розповісти Жанні про те, що він живе з матір’ю – це б явно зіпсувало імідж хлопця.

Так і спілкувалися близько місяця, а потім стали спілкуватися поза роботою і за зрештою зійшлися і стали жити разом, ну і на роботу їздити теж. Жанна була красунею, тому колеги Павла були вельми здивовані, що вона обрала його.

Людмила Василівна не схвалювала подібний службовий роман і говорила, що все це не серйозно, а пара розбіжиться, як тільки хтось з них звільниться з роботи або їх обох звільнять, коли дізнаються про відносини.

Однак, начальник Павла був хорошим мужиком і ніяк не засуджував їх відносини з Жанною, так що в цьому плані все було спокійно.

Павло ніяк не міг позбутися думки, як йому так пощастило і коли воно все закінчиться – справа в тому, що будь-які відносини хлопця завжди обривалися різко і раптово без особливих на те причин. Пояснення цьому він так і не міг знайти. До останнього моменту.

Пара жила на знімній квартирі, яку до цього знімала Жанна з подругою, але та з’їхала, перебравшись до свого молодого чоловіка. Нещодавно господар квартири поставив пару перед фактом, що їм доведеться з’їхати.

— Не біда, – поживемо поки у моєї мами, а там знайдемо іншу квартиру. – Сказав Паша. На тому і вирішили.

***

Після переїзду Павло став помічати у Жанни дуже пригнічений настрій, але вона не зізнавалась, в чому справа. Однак на її обличчі було написано, що явно щось не так.

Через тиждень дівчина набралася сміливості і розповіла Паші, що на другий день після заселення на мамину квартиру, та підійшла до неї і сказала:

— Дитиночко моя, ти можеш локшину вішати на вуха мого сина, але якщо ти його не залишиш, мені доведеться задіяти свої зв’язки. Він переживе, не ти перша – не ти остання.

Чи варто говорити, що жінка тридцять років пропрацювала в міліції і її слова мали сенс.

В той день у Павла в голові все стало на свої місця – виявляється, турботлива матуся весь цей час оберігала хлопця від «недостойних», тому всі його відносини так раптово і припинялись. Адже, його мама вважала їх людьми вищої категорії і саме таку невістку хотіла для сина

Хлопець не став з’ясовувати стосунки з мамою, замість цього вони з Жанною на наступний же день перебралися пожити у подруги, а потім знайшли знімну квартиру і стали обживатися там.

Переконати маму в доброчесності Жанни Павлу так і не вдалося – вона сказала, що зробить усе від неї залежне, але син розійдеться з цією дівчиною. Тоді хлопець вирішив зіграти весілля, не запрошуючи на нього маму, зважаючи на те, яку роль в його житті вона весь час відігравала.

Ну а там – буде, що буде, якось розберуться.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

K Anna:
Related Post