fbpx

Після пологів Марія стала дивно себе поводити, а через декілька місяців, і зовсім зникла

Не так давно в нашій родині трапилася не дуже неприємна історія. Або я – не найкраща свекруха, або невістка мені дісталася не найкраща. Втручатися в сім’ю сина не маю права, а що робити, не знаю. Хочу поділитися своєю бідою. Може, хтось щось і порадить.

Спочатку, коли син привів знайомитися Марію, вона мені навіть сподобалася. Марія – дівчина мого сина. Тепер уже дружина. Вона мені так сильно сподобалася, що я вже розмріялася, як добре нам буде жити всім разом. Мріям моїм здійснитися не судилося. Як тільки невістка завагітніла, тут же заявила, що наша двокімнатна квартира для нової сім’ї мала і потрібно в терміновому порядку вирішувати житлове питання. Син тут же мене залишив, знявши для своєї нової сім’ї квартиру. Я стримала емоції, образу не виявила. Іноді ходила до них у гості, іноді приходили до мене вони. Зустрічала як годиться, поїла, годувала і мовчала.

Ситуація змінилася, коли народився довгоочікуваний малюк. Онука свого я побачила всього один раз, при виписці з пологового будинку. Виписуючись, Марія виглядала якоюсь дивною, мовчазною і зануреною в думки. Чоловікові своєму сказала якихось декілька фраз, а мені так і взагалі ні слова не вимовила.

В гості тепер до мене заглядав тільки син, і то нечасто. Максимум раз на місяць. Нічого не розповідав, і я нічого не питала. Так і жили. А недавно подзвонили в двері, відкриваю – на порозі стоїть син з малюком. Я, як завжди, сина нагодувала і малюком зайнялася. Бачу, засмучений він, але з розпитуваннями не полізла. Через деякий час син сам мені все і розповів. З’ясувалося, що наша Марія ще до пологів засумнівалася в батьківстві мого сина і відразу після народження малюка здала аналіз ДНК. Аналіз показав, що батько малюка – зовсім не мій син. У той день, про який я розповідаю, вони посварилися. Марія в гніві не змогла мовчати і розповіла синові всю правду.

Протягом десяти днів я няньчила з онуком і очікувала, що невістка повернеться. На сина свого мені дивитися було боляче. Ростити поодинці дитини – не найпростіший варіант в життя. Додатково до цього – усвідомлення того, що тебе обдурила кохана жінка. Обдурила, а потім кинула з дитиною і поїхала …

Нарешті Марія повернулася. Між молодими відбулася довга і важка розмова. Спочатку сперечалися і кричали, під кінець розмови плакали. Через годину син оголосив, що Марія усвідомила свою помилку і повернулася в сім’ю. Віри їй у мене більше немає. Ніяк не збагну, як тепер вчинити. Турбуюся за сина. Раптом Марія знову його обдурить.

Читайте також: П’ять безцінних порад, як з одного відра картоплі отримати десять. Збережіть не пожалкуєте!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page