fbpx

Після розлучення жінка вирішила змінити образ і перетворилася на справжню красуню!

Ця жінка неймовірний молодець!

У неї аж очі засвітилися від щастя! Приголомшливий результат!

Ця жінка неймовірний молодець! Вона не впала духом і вирішила кардинально змінити свій образ. Їй дуже личить новий образ, як вважаєте?

Жінка завжди потребує уваги і звичайно ж в компліментів. Тоді вона бадьора духом і просто розквітає на очах. На превеликий жаль, далеко не завжди жінка отримує ті теплі слова, на  які заслуговує.

А щоденний побут і робота починають поступово висмоктувати з неї життя. Так, непомітно навіть для самої себе, від надмірної втоми жінка починає дедалі менше приділяти уваги собі. Це поступово призводить до втрати привабливості і звичайно ж до падіння самооцінки. До такої втомленої жінки починає втрачати інтерес і її чоловік. На жаль, така ситуація далеко не рідкість.

Читайте також: Дівчина попросила перукаря постригти її «на його смак» – такого результату вона не очікувала(відео)

І героїня цього відеоролика, на ім’я Лора, також не виняток. На момент зйомки відео, жінка зовсім недавно розлучилася зі своїм чоловіком. Вона досить болісно переживала весь цей процес. Лору ніщо не радувало. Вона навіть почала впадати в депpecію.

Але в останній момент їй все ж вдалося взяти себе в руки. Вона вирішила почати своє нове життя. І щоб підняти собі настрій, за порадою своїх подруг, Лора вирушила до знаменитого стиліста Крістофера Хопкінса.

На прийомі у майстра, вона коротко розповіла свою непросту історію. Лора розслабилася і повністю віддалася в руки професіонала. Стиліст спритно впорався зі своїм завданням! Він перетворив Лору в справжню красуню!

Ви подивіться, як засяяли її очі! Впевнена, що після цього перетворення їх життя змінилося в кращий бік.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page