fbpx

Після цього моя теща навіть говорити зі мною не бажає. А коли приходить додому, то влаштовує ревізію. Вона проходить по квартирі і перевіряє на справність усе, що в нас стоїть, висить чи просто є в квартирі

Мої стосунки з тещею відразу складалися добре. Ми сподобалися один одному при першому знайомстві. Щось пішло не так, коли я оженився і почав жити разом із її дочкою.

У нас зламалися дверцята шафи. Я не лагодив їх, бо не знав як. За освітою я вчитель біології. Все, що стосується мого предмета, знаю на відмінно. Про мене можна сказати “заучка”. Але я, не вмію робити типові чоловічі справи , такі як лагодити двері, але багато знаю і успішно заробляю на своїх знаннях. Окрім викладання у школі, працюю репетитором. Грошей вистачає.

Моя теща це чудово знає. Вона задоволена моєю професією та заробітком, але її не влаштовує в мені все інше. Як ось домашній ремонт. Теща здивувалася. У неї все лагодить її чоловік. Для неї дивно, що я не вмію так само. Сказав, що  викличу майстра. На дворі двадцять перше століття. Необов’язково все вміти робити, якщо можна викликати майстра.

Настав День народження тещі. Ми з дружиною пішли разом із нею по магазинах. Я, звичайно, забрав важкі пакети у жінок, але перед цим грамотно розподіливши їх зміст. Вийшло практично порівну ваги у двох пакетах. Теща насупилась. Порадила записатися до спортзалу. Вона вважає, справжній чоловік може нести будь-яку вагу. Я учитель біології, а не вантажник. Я не маю стільки сил, щоб тривалий час нести важкі пакети.

Під час застілля чоловіки обговорювали автомобілі та їх ремонт. У мене немає машини. Ніколи не хотів сидіти за кермом. Розумію, свій транспорт має багато плюсів, але мене це не цікавить. А у ремонті автомобілів взагалі нічого не розумію.

Хтось із чоловіків поцікавився, яка у мене машина. Сказав, що ніякої немає. Тоді почали розпитувати, яку хочу і коли планую придбати. Я жодну не хочу. Дружина хоче водити. Вона обиратиме. Так і відповів. До кінця вечора зі мною розмовляла тільки дружина.

Затіяла моя дружина ремонт у вітальні. Прийшла моя теща, щоб допомогти зняти старі шпалери. Я тим часом займався репетиторством на іншому кінці міста. Коли приїхав, на мене чекала теща, яка була явно не в собі. Волала не своїм голосом. Виявляється, дружина сама перетягувала меблі, хоча я попросив її цього не робити. Мали прийти наймані працівники і зробити всю важку роботу. Моя дружина вперта. Вирішила нікого не чекати та впоратися самостійно. Теща ж вирішила, що я просто поїхав з дому і не хотів допомагати.

Після цього моя теща навіть говорити зі мною не бажає. А коли приходить додому, то влаштовує ревізію. Вона проходить по квартирі і перевіряє на справність усе, що в нас стоїть, висить чи просто є в квартирі. Коли ж вона мене бачить, топочинається довга тирада на рахунок того, наскільки ж усе не так, як вона сама собі уявила.

Мені набридло все це. Дуже і дуже набридло. Тому я просто змінив замки в нашому домі. Зробив це свідомо, аби теща не могла зайти на гостину.

Дружині прямо сказав, що її мама в нашому домі гість не бажаний. Тепер у нас ледь до розлучення не доходить, адже жінка не хоче розуміти, чому ж я так ставлюсь до її мами. Говорить, що я перебільшую і занадто.

А я вважаю, що правий. Мій дім – мої правила. Я краще проведу онлайн урок і зароблю втричі більше ніж той майстер, який за той же час буде труби у ванній міняти. Або стався з повагою, або двері для тебе зачинені.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – intermarium.news.

You cannot copy content of this page