fbpx

Після весіль, а вони пройшли з періодичністю в два місяці, ми влаштували з чоловіком дітям прекрасні медові місяці закордоном. Сподівалися, що після відпочинку і святкувань ми отримаємо ще двох чудових хлопців в нашу компанію. Але на жаль! Наші очікування і реальність – це абсолютно різні речі

У мене прекрасна і дружна сім’я. Коханий і люблячий чоловік, дві чарівні дочки. Не кожна жінка може похвалитися таким благополуччям.

До пори до часу все було прекрасно. Ми з чоловіком видали доньок заміж. Як нам здавалося, все склалося найвдалішим способом. Зяті цілком з пристойних родин, обидва з вищими освітами. Живи, працюй та радій. Але в сімейному житті вони показали себе не з кращого боку.

Після весіль, а вони пройшли з періодичністю в два місяці, ми влаштували з чоловіком їм прекрасні медові місяці закордоном. Сподівалися, що після відпочинку і святкувань ми отримаємо ще двох чудових хлопців в нашу компанію.

Але на жаль! Наші очікування і реальність – це абсолютно різні речі.

Після медових канікул, молодята повернулися в прекрасному настрої і повні сил. Доньки відразу приступили до виконання своїх обов’язків на роботі. Зяті виявилися не такі прості, як могло здатися.

Один ще не визначився, у якому напрямку хотів би розвиватися. Другий же навпаки, вважає себе професійним музикантом і вимагає поваги до своєї творчості. Все б нічого, але хлопцям майже по тридцятці. Про яку невизначеності може йти мова?!

Схоже на те, що одружилися вони зовсім не тому, що стали дорослими і відповідальними. Просто хлопчики швидко зметикували, що до чого. Дружини то їх забезпечені і влаштовані. Чому б не прилаштуватися?

Ось таким чином вони живуть уже третій рік. Жоден з них так і не поміняв свого ставлення до життя. Жоден з них не почав почати думати про сім’ю, і піклуватися про сімейне благополуччя. А навіщо?! Адже все вирішується і без їх участі! Можна і розслабитися.

Дуже важко усвідомлювати, що моїм таким прекрасним, вихованим і освіченим дівчаткам так однаково не пощастило з їх другими половинками? Чому вони обидві так промахнулися? Ну не заслуговують вони таких чоловіків поруч з собою!

Знаєте, не можу дозволити собі навіть уявити, що вони проживуть з ними все своє життя! Я потихеньку намагаюся пояснити своїм маленьким дівчаткам, а для мене вони завжди будуть такими, що з цими хлопцями вони не зможуть нічого добитися в своєму житті. Коли твоя друга половинка тягне тебе не вгору, а вниз, складно жити. Ти поступово тонеш в життєвих проблемах і негараздах, які прийнято долати удвох! А вони будуть тягнути все це в поодинці! Все життя!

Ні, вони не заслуговують такого! Ці дівчатка гідні йти вперед і тільки вперед! І не тому, що вони мої дочки! Я бажаю кожній дівчинці на цій планеті зустріти свого того єдиного і неповторного чоловіка, який буде для неї опорою і захистом! Тому минулого тижня я поговорила з горе-зятями, що пора їм вже ставати чоловіками і опорою для своїх коханих жінок. А вони поскаржилися на мене донькам. Тепер дівчатка не розмовляють зі мною.

Вони не хочуть мене почути. Ця їх закоханість заважає їм поглянути на світ реально. Як мені достукатися до їхніх сердець? Як встигнути уберегти від непотрібних проблем і розчарувань?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page