fbpx

Побутова дрібниця, яка може зруйнувати найміцніший шлюб

Виявляється, це питання дуже важливе для усіх відносин.

Повідомляє intermarium.news з посиланням на Радіо Максимум

Кожен день накопичується набридливий, брудний посуд: миски, тарілки та жирне столове приладдя. Під кінець довгого робочого дня й після кількох годин біля плити, перед подружньою парою постає питання: хто буде вирішувати цю проблему?

Отже, почнемо: у доповіді Ради сучасних родин, некомерційної організації, яка вивчає динаміку стосунків у подружніх парах, кажуть, що відповідь на це питання може суттєво вплинути на сімейні відносини.

Читайте також: НЕЙМОВІРНО НІЖНА! СХУДЛА КАМАЛІЯ ЗАЧАРУВАЛА ШАНУВАЛЬНИКІВ РОЗКІШНОЮ ФІГУРОЮ (ФОТО)

У ході дослідження вивчалося безліч різних домашніх завдань, у тому числі похід за продуктами, прання та прибирання. Виявилося, що для жінок в гeтероceкcуaльних стосунках важливіше розділяти відповідальність за миття посуду, ніж за інші справи по дому.

У сім’ях, де жінка миє посуд одна, відбувається більше кoнфліктів, сімейне життя не приносить щастя та з’являються проблеми в ceкcі. У подружжя, яке розділяє цей обов’язок порівну, справи йдуть краще.

Миття посуду не вимагає великих зусиль, зате ваші стосунки можуть стати міцнішими. Робити це удвох набагато легше та швидше. Наприклад, один може мити, а інший – витирати. Або один обмиває тарілки, а інший завантажує їх в посудомийку.

You cannot copy content of this page