fbpx

Подруга заговорила прикрасу, а дівчина, що її купила втратила нареченого

.Це була звичайна гра слів чи просто невдалий жарт, бо інакше я б не дозволила Ірі шептати над прикрасою. Вона забігла до мене на каву і я, як прийнято, почала жалітися на безгрошів’я і злу долю. Я займаюся тим, що виготовляю прикраси і ось трудилася над дуже гарним намистом в традиційному українському стилі з дукатами і червоними пацьорками. Вийшло дуже гарно і от ми почали мріяти, що якби я його продала за добрі гроші, то могла б спокійно вирішити свої фінансові проблеми.

І тут Іра, ні сіло, ні впало, каже, що вона його заговорить і так і станеться. Ми ще посміялися і забули цей жарт. Викладаю я намисто в соціальну мережу і починаю отримувати купу повідомлень про те, щоб сказати ціну. Знаєте, я вирішила сказати ту суму, на яку я відчуваю, що намисто варте. Тремтячими руками повідписувала і стала чекати, що люди будуть або писати якісь образи, мовляв, здуріла геть чи просто перестануть цікавитися.

І от одна дівчина погодилася. Ми зустрілися, вона оплатила і дуже раділа, що їй вдалося купити намисто до заручин, бо вони планують в українському стилі це все оформляти. Я така була щаслива! Одразу подзвонила Ірі і ми відсвяткували мій успіх. Історія мала б забутися, але я дуже хотіла побачити фото дівчини з моїм намистом, тому моніторила її сторінку. І от через кілька тижнів вона змінює свій статус, що вона не в стосунках.

Звичайний збіг обставин, бо я є в таке не вірю. Але черв’ячок сумніву мене почав гризти. Я й далі викладаю свої роботи і вони, о диво, мають попит. Я вже працюю виключно з клієнтами і не підробляю додатково. Можна сказати стою на одній нозі. Але отой черв’як мене змушує моніторити сторінки клієнток і першим кидається в очі, що вони не в стосунках!

Я вже стала просто боятися продавати прикраси і вирішила серйозно поговорити з Ірою. Та мене запевняла, що просто пожартувала і нічого й не вміє такого робити. Я вже була готова йти до ворожки чи священика, бо відчувала якусь вину.

І от зустріла я ту першу дівчину і вона була з хлопцем. Йшли за руку і усміхалися! Я аж підскочила від радості, але вирішила таки вияснити чому вона не вийшла заміж першого разу. Я набралася сміливості і сказала їй, що мріяла побачити її в моєму намисті. Вона розсміялася і сказала, що її колишній наречений, то якраз цей хлопчина, що вони за руки тримаються. Сказала, що вони так зосередилися на підготовці, на тому, що подумають люди, що абсолютно забули для чого вони це роблять. Тому й посварилися, але тепер у них все добре. Я була дуже щаслива, що не стала причиною чийогось нещастя. Але все ж таки підглядаю за клієнтками і дуже радію, коли вони щасливі в моїх прикрасах.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page