fbpx

Подружжя Олега та Тетяни Бутусіних, яке втратило на війні двох синів, втілить мрію первістка Романа

Подружжя Бутусіних втратило двох синів на війні з росією. Сам Олег Бутусін-росіянин, який в 2014 році був змушений виїхати з росії, а в 2015 вступив до лав «Пpавого сектоpу» та пішов воювати на Схід. В 2022 сини Олега пішли захищати Україну, 4 квітня їх поховали на Алеї слави у Калуші.

Сини мріяли одружитися, мати дітей, а от після тpагедії в маріупольському драмтеатрі, старший Роман вирішив, що усиновить дітей, які втратили батьків в цій війні.

Тетяна та Олег розповіли в інтерв’ю Суспільному, що планують втілити мрію сина.

“У нас буде будинок сімейного типу. Маємо зараз можливість взяти двох дітей, оскільки у нас — восьмеро неповнолітніх. Анночці через пів року буде вже 18. То ми зможемо взяти вже трьох. Таким було бажання Ромчика”, — розповідає Тетяна.

Олег Бутусін каже, що про мрію Романа він дізнався після смеpті синів.

“З матір’ю хлопці розмовляли про це. Хотіли обидвоє одружитися. Думали, все вийде. Дівчатка у них були такі хороші, прекрасні. Коли у Маріуполі сталася ця тpагедія у драмтеатрі, Рома з Оленою (нареченою — ред.) запланували взяти дітей. Ми також хочемо з Танею реалізувати цей проєкт. Не залишати ж дітей. Хочемо, щоб вони жили в нормальній сім’ї, у футбол бігали з моїми дітьми, росли разом. Щоб вони менше відчували цього гоpя”, — каже Олег Бутусін.

Фото: vikna.if.ua.

07/07/2022

You cannot copy content of this page