fbpx

Подружжя-учасники тв-шоу «Міняю жінку» з Мелітополя почали працювати на окупантів

Олена Трокай та її чоловік Юрій Пушкар стали відомими всій Україні завдяки участі в тв-шоу «Міняю жінку», а в рідному Мелітополі вони були знані, як діячі культури: Олена співала в кафе та тамадувала, а Юрій підробляв концентмейстером і помічником керівника народного болгарського ансамблю “Балкани”.

Видання РІА Мелітополь пише, що «творча пара» крутилися в мелітопольському Домі культури ім. Т. Г. Шевченка і Олена, навіть, претендувала на посаду директорки «ДК Шевченка», але безуспішно.

“Ця сімейна парочка свого часу працювала в ДК Шевченка – керували караїмським ансамблем “Джамат”. Олена підробляла співачкою в кафе “М’ята”. Її чоловік Юрій – екскерівник болгарського і караїмського товариств, до того ж підробляв концентмейстером і помічником керівника народного болгарського ансамблю “Балкани”. Пушкар навіть претендував на посаду директора Мелітопольської школи мистецтв, але комісія залишила за бортом його кандидатуру. В аналогічній ситуації опинилася і дружина, яка завжди мріяла зайняти крісло директорки ДК Шевченка, і завжди опинялася на другому плані”, – пише видання.

Після цих невдач, пара вирішила набути популярності, взявши участь в популярному шоу. Проте, глядачам пара не дуже сподобалася: “Ледачі, нудні люди – живуть, як пенсіонери”.

З початку повномасштабного вторгнення Олена Трокай “працювала” при штабі мера Мелітополя Івана Федорова і, як з’ясувалося, вже тоді, жінка шпигувала і передавала дані окупантам.

Вже 9 травня Трокай підробляла тамадою на святкуванні дня пабєди, який влаштували окупанти в міст.

Подружжя до російської влади вирішило пристосуватися якнайближче – Олена розважала колаборантів та окупантів на концертах, а свого чоловіка, який, судячи з шоу, думки своєї не має, відправила служити в російське військо. Напевно, їй пообіцяли, що чоловік приїде в окупований Мелітополь і буде служити біля Оленини. Проте, чоловіка з навчань, які були в Криму, відправили до Херсону охороняти дамбу.

Щоб підвищити свої шанси на «керівну посаду», пара підтягнула й батьків: батько Юрія здавав окупантам координати розташувань військової техніки та військових ЗСУ. СБУ перехопила телефонну розмову і висунули підозру батькові та самій Олені Трокай, заочно.

Попри обіцянки «золотих гір» і «керівних посад», чоловік Юрій і далі перебуває в Херсоні, а Олена без посади.

Фото: колаж.

09/05/2022

You cannot copy content of this page