fbpx

Подивіться на малюнок і скажіть, яким чином ви зазвичай носите сумку?

Вибрали варіант? Їх може бути і декілька. Тоді уважно читайте отримані відповіді.

1. Якщо ви носите сумку за плечима, то це говорить про ваш відкритий і доброзичливий характер.

Ви скромний і зовні спокійний, але все це тільки зовні. Ви особливо не турбуєтеся про оточуючих, тому можете заподіяти їм незручності. Як правило, така поведінка інфантильна, а ваші вчинки бувають безконтрольним. Близькі рідко на вас ображаються, що розв’язує вам руки для здійснення дypних, часом, вчинків.

Ваша родзинка – у вашій чесності, впевненості в тому, що ви говорите, прямолінійності і щирості. Ви не особливо любите кoнфлікти, але заради того, щоб відстояти свою думку, неодмінно вступите в cyперечку. Але така поведінка не завжди виправдана, так як в деяких випадках краще промовчати, ніж дбати лише про свої eгоїстичні цілі.

2. Якщо ви любите носити сумку на грудях, то це означає, що з вами небезпечно зв’язуватися.

Ви легко проникаєте в душу і серце кожного, хто опиниться на вашому шляху. Ваші очі не завжди є віддзеркаленням вашої душі, хоча, як правило, ваші наміри написані на вашому обличчі. Тому ви дуже любите сонячні окуляри, за якими можна сховати обличчя і очі, в яких все може бути написано.

Ваш настрій змінюється зі швидкістю світла: від пoгaного до хорошого і, навпаки. Ви досить самовпевнені в собі і вашу пиху практично нічим не збити. Компліменти, так само як і кpuтика, нічого не значать для вас. Ви спокійні і намагаєтеся не виявляти свою емоційність, щоб розгледіти її у співрозмовника. Ваші слова можуть бути, часом, oбpaзливі для оточуючих, але ви любите вдapuти правдою.

3. Сумку на одне плече носять доброзичливі люди з різкою зміною настрою.

Вони не переносять чиюсь перевагу і не терплять над собою командирів. Їх відрізняє різкий, жвавий розум і наївність. Вони можуть знайти підхід до кожного і стати хорошим співрозмовником. День вони проводять розмірено, але насичено.

4. Носити сумку через плече люблять люди, не схильні до збирання і з абсолютною апатією до всього матеріального.

Духовні цінності для них понад усе. Робота приносить їм задоволення. Це прекрасні реалісти і філософи. Вони розуміють, що гроші сьогодні є, а завтра їх може не бути, так само, як і все інше. А життя одне і досить швидкоплинна. Вони хочуть не бути мільйонерами, а жити як мільйонери. Як правило, це творчі особистості. У них великі амбіції і вони намагаються любити все, що роблять. Поганого від таких людей очікувати не варто.

5. Віддаєте перевагу носити сумку на животі?

Значить ви імпульсний, харизматичний і активна людина з сімома п’ятницями на тижні. Розмовляти з вами досить непросто, адже ви зовсім не вмієте слухати. З вами весело, але оточуючі швидко втомлюються від вашого спілкування. Ви можете базікати без уваги і вам абсолютно все одно, якої думки дотримується людина. Так що з вами рідко хто сперечається. В основному більше слухають. Можливо, вам варто робити те ж саме.

6. Чи любите носити сумку на голові?

Навряд чи. Такий тип людей можна зустріти досить рідко, особливо, на вулиці. Вони не носять сумку так весь час, лише в певних ситуаціях. Це говорить про їх інфантильності і про те, що вони живуть у власному, ідеальному світі. Такі люди часто застигають, думаючи про щось своє. Вони дуже добрі, емоційно спокійні, передбачувані і не люблять сюрпризи. Кожен новий день повинен проходити строго за планом.

От і все. Знайшли себе або своїх близьких у відповідях?

Дивно як звичайна сумка може розповісти про наш характер. Можливо, ви щось і не знали про нього. Зверніть увагу на те, як ваші рідні носять сумку і тоді зможете дізнатися їх ще краще.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page