fbpx

Погода випробовує: Поривчастий вітер і снігопади. Де очікувати погіршення погодних умов

Найближчі два дні не порадують нас сонечко. Очікується хмарна погода.

Нещодавно стало відомо про те, що вже цими вихідними, 19-20 листопада, на Україну очікують складні погодні умови – снігопади, поривчастий вітер, місцями налипання мокрого снігу та ожеледь.

Відповідний прогноз опублікував Український гідрометеорологічний центр.

Згідно з опублікованим прогнозом 19-20 листопада у західних областях вночі очікується помірний, вдень невеликий сніг. Тут температура вночі 2-7° морозу, вдень 0-5° морозу, на Закарпатті від 1° морозу до 4° тепла.

У той же час в північних, центральних, східних областях помірний, вночі значний сніг. А от вдень у центральних та східних областях очікується сніг з переходом у дощ, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла (на сході країни 5-10° тепла), в Кіровоградській, Дніпропетровській областях вночі близько 0°, вдень 7-12° тепла.

19 – 20 листопада у південній частині України очікуються помірні, вночі значні дощі. Температура вночі 2-7° тепла, вдень 9-14°, в Криму до 16°.

Синоптики попередили про те, що в Україні, крім півдня, на дорогах ожеледиця. Вітер переважно північно-західний , 7-12 м/с, у східних та південно-східних областях, вдень пориви 15-20 м/с.

А в столиці завтра 19 листопада очікуються ускладнення погодних умов: вночі значний сніг, вдень помірний мокрий сніг та налипання мокрого снігу. Синоптики попередили, що протягом доби тут очікується приріст снігового покриву 10-15 см, на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий).

18,11,2022

Головна картинка ілюстративна pexels.

You cannot copy content of this page