fbpx

Покривало з діснеївськими принцесами на російському танку – жителька Попасної впізнала свої речі

У мережі розлетілося фото російського солдата, котрий віз на танку явно вкрадені в Україні речі. І в речей із фото знайшлася господиня, – пише ВВС.

Коли в мережі з’явилося фото російського танка, зроблене в Попасній, яка з 8 травня перебуває під окупацією ЗС РФ, Аліна Котенко, мешканка м. Попасна, одразу впізнала вулицю та речі на танку.

Велика коробка на фото, за словами Аліни, це їхній новий бойлер, який вони купили та не встигли встановити. Також там лежать скатертини з їхньої дачі, ковдра та покривала з діснеївськими принцесами зі спалень дочок.

Аліна думає, що й під ковдрами та покривалами ховається й інше їхнє вкрадене майно, яке сім’я була змушена залишити, покидаючи свій будинок.

“Те, що не знищили, вони пограбували. Ми очікували, що будинки в Попасній пограбують, нам про це неодноразово говорили”, — розповіла жінка.

Аліна Коренюк та її доньки — 12-річна Крістіна та 8-річна Ольга — виїхали до Британії за програмою британського уряду “Дім для України”. Вони знайшли притулок у сім’ї у місті Саутвелл, неподалік від Ноттінгема.

Мати, бабуся та чоловік Аліни залишилися в Україні, зараз вони в безпечному місці. Аліна розповідає, як вони виїжджали:

“Увечері на залізничному вокзалі знаходилася нереальна кількість людей. Здебільшого це були мами з дітьми, з колясками, великими валізами, сумками, пакетами. Провідник вийшов і оголосив, що на одне посадкове місце внизу їде 5 людей, зверху — 4 особи”, — згадує Аліна, яка, в результаті, поїхала з України через кордон з Польщею, до якої дісталася на автомобілі.

Російське ЗМІ “Медіазона” з’ясувало, що російські військові відправили додому 58 тонн вантажу від шин, техніки, одягу та взуття, консерви до ковбас. Один із військових навіть відправив російський безпілотник “Орлан”, явно вкрадений у своїх товаришів по службі, що тільки вітається.

Фото: Фокус.

06/04/2022

You cannot copy content of this page