fbpx

Поки діти спали, вихователі пили гоpiлку та винo: у дитячому садочку під час тихої години персонал влаштував застілля(відео)

У Чернівецькій області розгорівся cкaндал через працівників дитячого садка, які під час тихої години влаштували застілля в актовій залі дошкільного закладу. Як зазначається в сюжеті ТСН, свято влаштували у дитячому садочку міста Сторожинець.

Випити і закусити, запевняють, встигли за годину, тож діти ні про що навіть не здогадалися. Видала всіх донька іменинника. Вона не лише знімала святкування батькового ювілею, а й наживо транслювала його в Мережу.

Вітати оператора котельні зібрався весь персонал. Після офіційної частини виховательки, керівництво та іменинник проходять до святкового столу, накритого в актовій залі. З напоїв на столі – гоpiлка та винo.

Це відео знімала і наживо транслювала у Facebook одна з учасниць свята. Цей стрім побачила депутат міської ради Світлана Грендей. Каже, що спочатку не повірила своїм очам.

Читайте також: Перехожі плaкали від безсилля: свідчення очевидців пoжeжі у Кемерово

“Спочатку слухала текст привітання, потім зрозуміла, кому це привітання. Пізніше побачила, що готується гарний стіл. Це було просто те, що не допускається у таких закладах”, – розповіла вона.

В управлінні освіти сказали, що цей випадок – кричущий та одиничний.

“Директор закладу в будь-якому випадку наказана. Це не припустимо. Застілля мають відбуватися за межами навчального закладу”, – повідомив керівник відділу освіти Сторожинецької міськради Андрій Гакман.

У садочку виправдовуються – 60 років, кругла дата. Мовляв, як не привітати співробітника?

“Якась така була традиція. Не нами вона була заведена, і не нами, мабуть, закінчиться”, – сказала директор дитсадка Віола Порошняк. Вона визнає – алкoгoль на столі був, щоправда, дуже мало.

You cannot copy content of this page