fbpx

Поки я накривала стіл, а чоловік ходив з кутка в куток, приїхали Оля з Славком. Ми остовпіли, коли побачили “хлопця” – Ярославу 44 роки, а нашій доньці 23!

Після знайомства з обранцем дочки, в нашій родині розгорівся конфлікт. Я між нею і чоловіком, як між молотом і кувалдою.- Скаржиться Галина Михайлівна.

– Оля, моя дочка, живе в іншому місті, закінчує інститут, до нас з батьком приїжджає тільки на вихідні і то не завжди. Вона, звичайно, розповідала, що почала зустрічатися з Ярославом, але про його вік нічого не говорила. Коли я питала, скільки йому років, вона пожартувала, що він вже не хлопчисько.

А тут вона дзвонить і каже: “Мамо, ми приїдемо з Славіком, він хоче з вами познайомитися.”.

Ну, думаю, добре, хай приїжджає. Сказала чоловікові про майбутнє знайомство, він намагався не показувати цього, але було помітно, що почав переживати, все-таки дочка ніколи не приводила хлопців додому.

Поки я накривала стіл, а чоловік ходив з кутка в куток, приїхали Оля з Славком. Ми остовпіли, коли побачили “хлопця” – Ярославу 44 роки, а нашій доньці 23!

Якщо не дивитися на вік, то Славік мені сподобався, серйозний, зрілий чоловік, до того ж працює лікарем, та й дочка в нього закохана, хай не хлопчик, але може це й на краще, не захоче пригод і наша красуня тане розсудливою, а то тільки гульки в голові.

А ось чоловік мою позицію не поділяє. Як тільки гість поїхав, батько висловив Олі все, що думає: і що він їй в батьки годиться, і що вона через 10-20 років не буде знати, що з ним робити, навіть назвав Ярослава – папіком. Каже, невже він їй мало грошей дає або увагою її обділяє, що вона на з його ровесником вирішила долю пов’язати? Про кохання він навіть чути нічого не хоче.

Загалом, чоловік злиться на Олю і сказав, що хай тепер її “хлопець” утримує і оплачує квартиру, дочка ображена, поїхала і не хоче приїжджати додому, поки батько не прийме її обранця, а я між ними, як між двох вогнів. Як мені бути, як їх помирити, враховуючи, що чоловік про Ярослава не хоче нічого чути?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page