fbpx

Поліцейським на 30% підвищать зарплату і будуть компенсувати оренду житла – Аваков

З 1 січня 2019 року українським поліцейським підвищать заробітну плату на 30%.

Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков під час презентації мотиваційної програми поліцейським Київщини, пише “ТСН“.

Окрім того, правоохоронцям почнуть виплачувати компенсацію плати за оренду житла, але за умови належного оформлення договору оренди. Також міністр розповів про програму іпотеки для поліцейських, яка внесена до державного бюджету на 2019 рік.

“Введення системи отримання власного житла поліцейським після двох років служби на основі іпотеки до 20-річного пільгового фінансового лізингу з урахуванням повного погашення відсотків з боку міністерства та бонусного погашення до 40% лізингу МВС за вислугу років – основний компонент нашої мотиваційної програми”, – сказав Арсен Аваков.

За словами голови МВС, щоб взяти участь у програмі іпотеки, поліцейський має мати вислугу не менше двох років (окрім учасників бойових дій). До виходу на пенсію йому має залишатися не менше п’яти років. Правоохоронець, який виявив бажання оформити іпотеку, повинен перебувати на квартирному обліку. Строк лізингу становитиме не більше 20 років.

Читайте також: “Дежавю?”: в Києві знову зламався експрес до аеропорту “Бориспіль”

You cannot copy content of this page