fbpx

Полковник-асвабадітель в краденій спідній білизні

Російські бандити мародерять і лише в цьому застосовують всі розумові здібності. Одні крадуть гроші, інші гусей, курей, а цілий начальника групи інформаційно-психологічної протидії в чині підполковника не гребує красти труси.

Про особливості затримання «асвабадітеля» повідомляє пресслужба 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.

“У ході бойової сутички з росармією штурмовики 128 окремої гірсько-штурмової бригади взяли в полон начальника групи інформаційно-психологічної протидії військової частини 47084 російської армії… “, – йдеться у повідомленні.

За документами – це Кошель Александр Олегович, 5 квітня 1982 року народження, особистий номер Ф-905994, військове звання – підполковник. Постійне місце дислокації в/ч 47084 – м. Владікавказ у республіці Північна Осетія – Аланія.

“Одразу після взяття Кошеля в полон росіяни кинули значні сили, намагаючись його визволити. У тому числі підняли авіацію, яка завдала вогневого удару по наших штурмовиках. Однак ніхто внаслідок ворожого вогню не постраждав, полоненого доставили в безпечне тилове місце. Під час особистого огляду бійці 128 бригади з подивом виявили, що підполковник Кошель носить спідню білизну й шкарпетки з позначками «Збройні Сили України». Промовистий доказ, що штабісти росармії визнають – навіть труси й шкарпетки ЗСУ кращі за спідню білизну перехваленої «другої армії світу», – кажуть в бригаді.

Зараз полонений Кошель дає покази нашим контррозвідникам, пише Новинарня.

Фото скрін.

You cannot copy content of this page