fbpx

Поради мудрої бабусі по зміцненню сім’ї

У вас напружені відносини з чоловіком? Діти перестали слухатися і зовсім не зважають на вашу думку? І навіть кіт від рук відбився? … Потрібно щось міняти! І починати ці зміни варто з себе.

Прочитайте повчання однієї мудрої бабусі своїй онучці перед весіллям. Це прості, але в той же час життєво важливі істини! Вони допоможуть вам уникнути конфліктів в сім’ї і зберегти любов на довгі роки.

1. Ніколи не лaйся з чоловіком у присутності дітей. Шанувати не будуть ні тебе, ні батька. А якщо діти перестануть поважати батьків, то перестануть і слухатися – тоді біда буде.

2. Ніколи не командуй чоловіком, краще зроби так, щоб він сам захотів то, що тобі треба.

3. Бережи мир в будинку. Вчися пробачати і першою миритися. Сварки, образи і грубість руйнують сім’ї. Мир в сім’ї – найдорожче.

4. Ніколи не прибирай будинок в поганому настрої. Ще більше бруду розведеш.

5. Не бійся і не лінуйся вчитися. У добре освіченої, розумної, вихованої дружини розумні, виховані діти. А у розумних дітей зазвичай велике майбутнє і хороші сім’ї.

6. Не ревнуй – ревнощі руйнують сім’ю. Якщо чоловік тебе любить – зраджувати не буде, тому бережи любов і повагу до себе чоловіка, тоді чоловік не піде на сторону.

7. Готуй їжу завжди смачно і красиво, чоловік не скoтинa, щоб їсти місиво.

8. Головне в сім’ї – повага один до одного. Буде повага – буде і любов.

You cannot copy content of this page