fbpx

Посольство США закликало своїх громадян виїхати з України

Держдеп має інформацію, що рФ нарощує зусилля для ударів по цивільній інфраструктурі та урядових об’єктах найближчими днями, заявили у посольстві.

“Державний департамент має інформацію про те, що Росія нарощує зусилля для нанесення ударів по цивільній інфраструктурі та урядових об’єктах України найближчими днями. Російські удари по Україні становлять постійну загрозу для цивільного населення та цивільної інфраструктури.

Посольство США закликає громадян США покинути Україну вже зараз, використовуючи приватний наземний транспорт, якщо це безпечно…

…Ситуація з безпекою по всій Україні є дуже нестабільною, і ситуація може погіршитися без попередження. Громадяни США повинні залишатися пильними та вживати відповідних заходів для підвищення своєї обізнаності щодо безпеки”, – йдеться у повідомленні на сайті посольства США, оприлюдненому 23 серпня 2022 року.

Нагадаємо, днями розвідка США заявила, що росія готує масовані ракетні удари по Україні найближчими днями. Йдеться про цивільну інфраструктуру та урядові об’єкти.

Слід звернути увагу й на слова українського журналіста Голосу Америки” Остапа Яриша:

“Востаннє схоже попередження про можливі ракетні удари в посольстві США оприлюднили 14 липня – після атаки на Вінницю. Втім, воно було менш конкретним – тоді в посольстві закликлали громадян уникати великих скупчень людей та масових подій. Сподіваюсь, цього разу попередження залишиться лише попередженням”, – написав журналіст у своєму Фейсбуці.

Фото: pixabay.

08/23/2022

You cannot copy content of this page