fbpx

Постпред при ООН Кислиця повідомив про втрату близької людини через ракетну атаку російських ракет

Сергій Кислиця, який є постійним представником при ООН від України, вчора виступав на засіданні надзвичайної спеціальної сесії Генеральної Асамблеї проєкт резолюції “Територіальна цілісність України: відстоювання принципів Статуту Організації Об’єднаних Націй”.

“Кривавий слід залишається за російською делегацією, коли вона заходить до Генасамблеї ООН”, — так почав він своє звернення на засіданні, яке скликалося насамперед через псевдореферендуми, але відбулося в день масованої ракетної атаки російськими військами.

Кислиця сказав, що його день почався зі звістки про те, що від ракетного удару по будинку в середмісті Києва, обірвалося життя близької для нього людини.

“Зазнаючи поразок на полі бою, росія зганяє це на мирних жителях українських міст”, – додав Кислиця, додавши – “Мій день розпочався майже 14 годин тому, тому що моя країна зазнала нападу, мої близькі родичі перебували у житловому будинку, який атакувала рф. росія вже вбилa члeна моєї сім’ї і у цієї жоpстокості немає кінця”.

Генасамблея ООН має проголосувати за резолюцію, в якій йдеться про засудження фіктивних референдумів у Луганській, Донецькій, Запорізькій та Херсонській областях, якими росія прикриває фактичну анексію території України.

Фото: колаж.

10/11/2022

You cannot copy content of this page