fbpx

Потужна злива перетворила вулиці столиці на річки: перехожі фотографувалися, автомобілі губили у воді номери (відео)

Комунальники пояснили, чому утворилася така величезна калюжа.

Справжня тропічна злива на кілька годин накрила столицю, деякі вулиці перетворилися на канали із чималою глибиною. Пішоходам доводилося долати ці річки убрід, босоніж, а автомобілісти або перечікували у вимушених заторах, поки зійде вода, або ж ризикували власними машинами, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Автомобілі не їхали, а фактично пливли столичною вулицею Євгена Сверстюка, де розв’язка біля станції метро “Лівобережна”. Трохи більше року тому перед “Євробаченням” її відкрили після капітального ремонту. Легковикам вода заливала капоти, у вантажівок з-під води не було видно коліс. Тротуари геть затоплені, але підлітки на них фотографувалися та сміялися.

Старші люди роззуваються та долають пішохідний перехід по коліно у воді. Навіть тих, хто встиг сховатися від повені у тролейбусі, вода наздоганяє – вийти з нього неможливо. Через півгодини після початку зливи потік транспорту зупиняється. Біля велетенської калюжі з’являються коммунальники, аби випустити воду. Для цього вони відкривають люки ливнівок. Працівник Микола пояснює причини цього потопу: “Так спланували. Така кількість води, що воно не може туди зразу все вийти”.

Читайте також: ЕЛЕГАНТНА ЗАЧІСКА І НАСИЧЕНИЙ МАКІЯЖ: БРІДЖИТ МАКРОН У СТИЛЬНОМУ ОБРАЗІ ПРИЙШЛА НА УРОЧИСТУ ВЕЧЕРЮ (ФОТО)

Вода біля “Лівобережної” зійшла за годину. Поряд нервово чекали водії, котрі загубили у воді номерні знаки своїх авто. “Це не наші, і там не наші! Багато їх повідривалося! Дуже багато!”, – каже Віктор. Подібних йому автовласників назбиралося з десяток. Своє майно вони врешті познаходили, хоч і не завжди в бездоганному стані – хтось по втраченим шматками металу вже встиг проїхатися.

You cannot copy content of this page