fbpx

Потужні обстріли Миколаєва, атаки на Луганщині та ситуація на Херсонщині – зведення ОВА за добу

Миколаїв знову зазнав потужних обстрілів на світанку, в місті пролунало понад 10 вибухів, загарбники укріплюють позиції на Херсонщині та безуспішно атакують на Луганщині – такі дані голів ОВА.

Сумщина: минулої доби ворог вкотре обстрілював громади Сумщини: Юнаківську, Шалигінську, Білопільську. Постраждалих на щастя не було.

Вночі — повторно мінометні обстріли Шалигінської та Юнаківської громад, теж без жертв і руйнувань.

Дніпропетровщина: масована атака Нікополя: зруйновано до 10 приватних будинків, є пошкодження у місцевій лікарні, на двох місцевих підприємствах та у порту. Одна людина госпіталізована, наслідки наразі ще з’ясовуються.

Харків: в Київському районі через обстріл часткові руйнування та пошкодження багатоповерхових будинків.
Обстріл смт Золочів – пожежа на приватному домогосподарстві, попередньо без жертв.

В м. Чугуїв через обстріл пошкоджено 5-ти поверховий житловий будинок, попередньо без жертв.

Луганщина: відбито наступ ворога від Верхньокам’янки та поблизу Білогорівки. Знищено склад ворога та базу в окупованому Алчевську.

За ніч по українських позиціях 5 авіаударів, 13 артобстрілів.

Донеччина: ворог минулої доби обстрілював Костянтинівку, Соледар, Торецьк, Сіверськ, Вугледар, Мар’їнку, Новий Донбас (Світлівський старостинський округ), Краматорськ.

З ночі і станом на ранок — обстріляні Торецьк, с. Миколайпілля Дружківської громади (пошкоджено 7 приватних житлових будинків). Інформація щодо вбитих та поранених уточнюється.

За добу по області — двоє зaгиблих, 10 поpанених.

Миколаївщина: Миколаїв знову зазнав масованого ракетного обстрілу – влучання в автосалон та салон з продажу сільгосптехніки, по околицях міста. Дані щодо постраждалих уточнюються.

Протягом дня фіксувалися обстріли сіл Лимани та Українки Галицинівської громади. Постраждалих немає. В селищі Березанка зайнялася пшениця через обстріли.

В Баштанському районі продовжуються обстріли сіл по лінії розмежування. Дані щодо постраждалих і пошкоджень уточнюються.

Херсонщина: Російські військові активно продовжують укріплення рубежів оборони залізобетонними конструкціями. Триває обстріл звільнених сіл та сусідніх регіонів, в багатьох населених пунктах пошкоджені практично всі будинки та інша інфраструктура.

В Лазурному ЗСУ знищили склад боєприпасів окупантів.

Фото: з відкритих джерел.

07/18/2022

You cannot copy content of this page