fbpx

Повідомлення маленької дівчинки, розміщене серед квітів, залишених для Єлизавети II, розчулило британців

Тисячі зворушливих листів і записок подяки, свідчень щирої шани та дитячих малюнків зібрані в місцях, де британці залишали квіти в пам’ять про свою королеву Єлизавету II. Знакові райони Лондона, а також решти куточків Сполученого Королівства перетворилися на справжні килими з квітів і місця пам’яті.

Діти, у своїй безпосередності, писали багато зворушливих і щирих слів. Так само зробила маленька дівчинка, якій нещодавно виповнилося лише вісім років, вона подякувала королеві за все зроблене нею та написала їй про свою нещодавню гірку втрату, через яку вона дуже сумує:

«Кілька днів тому мама сказала мені, що ти нездужаєш, а через кілька годин вона повідомила мені сумну звістку про те, що тебе більше немає. Я вдячна за все, що ти зробила як сильна лідерка. Я сподіваюся, що ти возз’єднаєшся з принцом Філіпом, і якщо ти побачиш жінку з коротким кучерявим волоссям, її звати Діді, і вона моя прабабуся. Дякую тобі за все, я люблю тебе. Джорджі Мей», — було написано у повідомленні восьмирічної дівчини  До записки дівчинка додала світлину прабабусі, яка тримає портрет королеви Єлизавети II.

Далі Джорджі пояснила, що її прабабуся була королівською шанувальницею, яка отримувала радість від спостереження за життям монархині.

Під фотографією бабусі маленької дівчинки, яка посміхається, тримаючи в руках фотографію її Величності. Там було написано: «В пам’ять про мою бабусю, яка слідкувала за життям своєї королеви, поки, на жаль, не помеpла кілька місяців тому, але тепер вони возз’єдналася».

Фото: скрін.

09/18/2022

You cannot copy content of this page