fbpx

“Повинні знати і бути готовими”: астролог зробила прогноз на літо 2022 і попросила підготуватись

Свій прогноз на літо 2022 нещодавно опублікувала астролог Світлана Буянова. Вона повідомила про два важливих аспекти, які ми повинні знати і до яких повинні бути готовими.

Як розповіла експерт, на нас чекають нелегкі часи, до яких кожен з нас повинен бути готовим.

Також Світлана Буянова розповіла про два аспекти з минулого, які повторяться уже найближчим часом:

“Перший з таких аспектів – тема, що розтягується на два роки. Вона дуже неприємна для нас, бо відображає тему інтриг і невизначеності за темами армiї, збрoї і партнерської допомоги. Перший раз ми спостерігали її вплив у 20-х числах травня (це був пік, а період впливу – з другої половини квітня до середини червня), коли почалося відкладання поставок збрoї, закулісні ігри на тему “а давайте все ж домовимося” і так далі. Зараз піде повторення цього аспекту – пік на 3 серпня, а період впливу – з другої половини липня до середини серпня. Ми вже знаємо, чим це загрoжує і як може проходити. Сподіваюся, висновки з минулого досвіду зроблені”/

Свій прогноз астролог опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Також астролог попередила і про другий аспект з минулого, який за її словами, може повторитись знову:

“Другий важливий аспект, який повторюється вдруге – це тема початку квітня, коли весь світ дізнався назви Буча, Ірпінь та Гостомель. Це був період скорбoти і пeчалі, який в результаті повинен був загартувати народ і зробити нас сильнішими. Тепер все повторюється на початку серпня – з 24 липня до 20 серпня, пік 6 серпня. Ми також вже знаємо, чого можна очікувати, ми готові. Так як минулого разу вже не буде”.

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page