fbpx

“Працювали багато, зробили дуже багато”: Потап повернувся в Україну і розповів, чому не зробив цього раніше

Потап, відомий в Україні продюсер, репер, тренер «Голосу країни-12» повернувся до України, вперше після повномасштабного вторгнення рф.

Під час інтерв’ю у студії ранкового шоу «Сніданок з 1+1» репер розповів, що за той час що його не було, він працював об’їздивши пів світу – від Польщі до Латинської Америки.

Цитуємо:

«Працювали багато, зробили дуже багато. Настя вже розповідала, що ми, як сім’я волонтерів, назбирали 75 мільйонів гривень. Тепер можу впевнено сказати, що ми йдемо до суми в 100 мільйонів гривень».

Потап додав, що повернувшись до України відпочивати не планує.

«І концерти, і гуманітарка, і воєнна допомога. Ну, і вже час повернутися, тому що треба підтримувати Україну в культурному плані».

За словами Потапа, лише повернувшись додому, він мав змогу хоч трошки трохи перепочити:

«Я повернувся давно вже і тут відпочив. Тому що я зупинився. Я приїхав додому. Видихнув. Тому що неймовірний графік, неймовірна кількість концертів».

Репер також розповів, що повністю викреслив російську мову зі своїх пісень. Потап зізнався, що співатиме пісні, написані до війни, якщо люди попросять його на концертах, оскільки це його історія. Але нові пісні співак пише і писатиме лише українською, іспанською та англійською.

17,09,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел. Колаж.

You cannot copy content of this page