fbpx

Правила щасливого шлюбу від Тома Хенкса

Голлівудські пари часто розлучаються, актор Том Хенкс і актриса Рита Вілсон щасливі в шлюбі протягом 31 року. Вони багато чого пережили разом, і їх любов міцнішає з кожним днем. І ось які правила шлюбу вивела ця пара.

Давайте дізнаємося!

1. Не женіться до 30-ти років.

Коли Том Хенкс і Ріта Вілсон зустрілися під час зйомок «Волонтерів» в 1985 році, у них вже були стосунки з іншими людьми. Хенкс говорить, що він вперше одружився, тому що був молодий, імпульсивний і працював весь час. Сьогодні він вважає, що справжній шлюб повинен бути серйозним рішенням.

2. Ідіть на компроміси.

Хенкс був католиком, а Вілсон – православною. Актор знав, наскільки важлива релігія для його дружини, і він змінив свою віру.

3. Підтримуйте один одного.

У 1994 році, коли Хенкс отримав перший «Оскар», він першим ділом подякував дружині. У 2015 актрисі поставили діагноз – рaк молочної залози. І вона вибралася з неї тільки завдяки підтримці чоловіка.

4. Робіть маленькі приємні жести для партнера.

Навіть після стількох років шлюбу вони все ще намагаються робити маленькі, приємні речі один для одного. Подружжя бажають один одному відмінного дня, залишають маленькі приємні записочки і шлють відео протягом дня.

5. Любіть свого партнера.

Американський актор часто говорить, наскільки він цінує свою дружину: «Ця жінка любила мене, коли я був слабким, коли я був товстим, коли лисів. Тому мені в житті пощастило».

6. Знайдіть правильну людину.

Хенкс говорить: «Мій секрет щасливого шлюбу – просто одружитися на правильній жінці. Мені пощастило з Ритою. Я найщасливіша людина в світі!».

А ви згодні з цими правилами?

You cannot copy content of this page