fbpx

Правильний догляд за примхливим “жiночим щастям”

Для тих, хто любить доглядати за кімнатними рослинами, підійде ця невеличка інструкція. Рослини, за якими ми доглядаємо, радують нас квітками. Часом нам доводиться довго чекати, поки головка квітки покажеться. Але очікування того варте.

Однією з  таких примхливих квіток є «спатифіллум». Якщо ця назва вам нічого не сказала, то ви впізнаєте її за ім’ям «жіноче щастя». Згідно деяких думок ця квітка приносить своїй господині щастя. Саме тому дуже часто її дарують незаміжнім жінкам.

Її можна вважати прекрасним подарунком, тому що це знак щирого побажання щастя і благополуччя тій людині, якій ви вирішили подарувати квітку. Чи вірите вам в її магічну властивість дарувати любов і радість чи ні, ваше право.

Якщо у вас є ця квітка, то ви повинні знати, як доглядати за нею, щоб вона якнайшвидше розцвіла. З самого початку ви повинні покласти її в більш затемнене містечко і залишити там на деякий час, щоб вона повністю пристосувалася до середовища. Як тільки грунт починає підсихати, поливайте квітку водою в помірних кількостях.

Читайте також:  Врятують вас від задухи, подбають про стан вашої шкіри: 4 кімнаті рослини, які очищають затхле повітря влітку

Тільки після цього можна буде пересадити його на інший горщик, трохи більший за попередній. Горщик заповніть керамзитом і тільки потім грунтом. Якщо навіть квітка почала цвісти, все ж пересадіть її. Залиште квітку в такому стані деякий час і не забувайте поливати водою.

Ідеальна для квітки температура – 22 градуси за Цельсієм. Але і 18 підійде. Як тільки вона припинила цвісти, не чіпайте її більше. Лише поливайте, як і раніше.

І «жіноче щастя» до вас повернеться!

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page