fbpx

Представляємо вашій увазі цікавий тест, знайдіть свою дату весілля і дізнайтеся, що чекає вашу пару

А ви знали про те, що взаємини в сімейному гніздечку прямо пов’язані з положенням зірок в день укладення шлюбу?

Представляємо вашій увазі цікавий тест, знайдіть свою дату і дізнайтеся, що чекає вашу пару. Джерело

21 березня – 19 квітня – Весілля під знаком Овна

Що з вами відбувалося до шлюбу: відносини розвивалися дуже швидко, якщо не сказати стрімко. Ви навіть оком моргнути не встигли, як опинилися біля вівтаря.

Що з вами відбувалося після весілля: відносини між вами дуже імпульсивні, причому з обох сторін, тому вам не вдасться уникнути серйозних боїв у своєму сімейному житті.

Ймовірні проблеми: найбільша проблема у вашій парі – це небажання з обох сторін йти на поступки, на компроміси. Часом ви занадто прямолінійні, через це буваєте агресивним і дратівливим.

Важлива рада: вам варто повчитися в спальні вихлюпувати свою дратівливість і агресію, адже це дуже ефективний спосіб зняти напругу дуже надовго.

20 квітня – 20 травня – Весілля під знаком Тельця

Що з вами відбувалося до весілля: з самого вашого знайомства ви ретельно вивчали сильні і слабкі сторони один одного, також як і матеріальне становище.

Що з вами відбувалося після весілля: вам обом потрібне розмірене і спокійне життя, ви досить трепетно ставитеся один до одного, що робить ваші відносини дуже теплими.

Ймовірні проблеми: найголовніша ваша проблема полягає в тому, що ви обидва нерішучі. Попрацюйте над цим і тоді у вашому домі завжди буде любов і спокій.

Важлива рада: слова любові до близької людини в обов’язковому порядку слід підкріплювати вчинками.

21 травня – 21 червня – Весілля за знаком Близнюків

Що з вами відбувалося до шлюбу: ви познайомилися дуже невимушено, можливо це була вдала фраза або жарт. За дуже короткий період часу ви встигли обговорити велику кількість важливих для вас тем.

Що з вами відбувалося після весілля: на перший погляд ваше спілкування здається дуже повітряним і поверхневим, в дійсності ж воно дуже серйозне і глибоке.

Ймовірні проблеми: в таких відносинах неймовірно швидко затихає романтика, залишаючи лише одні спогади.

Важлива рада: найважливіше – це стати кращими друзями, і тільки потім – коханцями. Вам непогано було б допомагати в роботі один одному або знайти спільне хобі.

22 червня – 22 липня – Весілля під знаком Рaка

Що з вами відбувалося до весілля: ви відразу зрозуміли, що є спорідненими душами один для одного, вам обом хочеться спокійної старості.

Що з вами відбувалося після весілля: ви вмієте читати думки один одного, тяжіння між вами дуже сильне.

Ймовірні проблеми: у вас настільки схожі хобі, бажання і смаки, що це може трохи лякати.

Важлива рада: нічого не бійтеся, не шукайте каверзи, насолоджуйтеся життям!

23 липня – 22 серпня – Весілля під знаком Лева

Що з вами відбувалося до весілля: з вами трапився неймовірний і запаморочливий роман, ви абсолютно впевнені в тому, що зустріли людину своєї мрії.

Що з вами відбувалося після весілля: вас пов’язує не тільки романтика, ваші відносини, крім цього, ще й інтелектуально забарвлені. У вашій парі є глибока відвертість і справжня відданість один одному. У вашій спальні господарює приcтраcть, адже ви не соромитеся сміливо розповісти про свої бажання.

Можливі проблеми: в вашому випадку неймовірно важливо не загратися в любов. Справжні почуття краще закріпити наpoдженням дитини.

Важлива рада: щоб партнер в вас не розчарувався, не диктуйте йому свою волю.

23 серпня – 22 вересня – Весілля під знаком Діви

Що з вами відбувалося до весілля: поруч зі своїм обранцем ви відчуваєте, що захищені. Ви обоє цінуєте в стосунках впевненість в завтрашньому дні і стабільність.

Що з вами відбувалося після весілля: у вас є всі шанси стати зразково-показовою сім’єю. Ви стоїте твердо на землі, вам колись витати в хмарах. Ви обидва віддані і вірні, тому сцен ревнощів з бuттям посуду у вашій парі немає. Приcтрaсть у вашій парі далеко не на першому місці, для вас близькiсть рівносильна виконанню подружнього обов’язку.

Ймовірні проблеми: перестаньте розповідати своєму партнеру про кожну секунду прожитого дня, інакше ваші відносини дуже швидко стануть нудними.

Важлива порада: уникайте постійних причіпок і занудства.

23 вересня – 23 жовтня – Весілля під знаком Терезів

Що з вами відбувалося до весілля: ваші смаки практично збіглися, тим ви один одному і сподобалися. У ваших стосунках все вибудовується на рівність.

Що з вами відбувалося після весілля: ви обидва завжди прагнете до того, щоб бути на висоті. Ви будете перебувати на статусних заходах досить часто. Вам обом цікаві люди, правда, не завжди ваш інтерес щирий. У ліжку ваші відносини емоційні та чуттєві. Ви вмієте говорити компліменти партнеру, тому йому подобається вас дивувати.

Ймовірні проблеми: вам обом необхідно вчитися йти на поступки і компроміси, інакше ви будете постійно опинятися в дуже непростих ситуаціях.

Важлива рада: не влаштовуйте скандалів, будьте тактовним. При будь-яких обставинах зберігайте імідж пари.

24 жовтня – 21 листопада – Весілля під знаком Скорпіона

Що відбувалося з вами до весілля: вас тягнуло один до одного магнітом. Ваші відносини максимально напружені, вони оповиті ореолом таємничості.

Що відбувалося з вами після весілля: ваша пара щодня потрапляє в нову пригоду. Ви ніби вдвох граєте спектакль. У цьому поданні є все: божевільні ревнощі і божевільна приcтрaсть, ніжність і м’якість. Цей шлюб надовго вам запам’ятається! У ліжку між вами спопеляюча приcтpасть, що не знає заборон і кордонів. Любов для вас – це містичний ритуал, який потрібно кожен день проводити.

Ймовірні проблеми: в один прекрасний момент такі бурхливі стосунки почнуть вас обтяжувати, і ви захочете зняти з себе ці кайдани.

Важлива рада: якщо у вас є бажання, щоб ваш шлюб тривав вічно, то вам потрібно запастися терпінням. Ви повинні бути готові до того, що партнер може вам дати абсолютно все за винятком комфорту і спокою.

22 листопада – 21 грудня – Весілля під знаком Стрільця

Що з вами відбувалося до весілля: після знайомства роман між вами зав’язалася досить швидко, від відносин ви обидва отримували велике задоволення.

Що з вами відбувалося після весілля: ви продовжуєте подорожувати і розширювати межі свого кругозору. Так буде завжди! У ліжку ви завжди вигадуєте щось новеньке, а важливими атрибутами вашої близькості є пелюстки троянд і ароматичні свічки.

Ймовірні проблеми: у вашій парі вкрай важливо з самого початку розібратися з границями допустимої свободи, тому що ваш відмінний союз може розбитися в любовний трикутник.

Важлива рада: ходіть разом в гості, організуйте спільні свята і як можна частіше подорожуйте. Лише насичене і яскраве життя допоможе вашому шлюбу бути щасливим і довгим.

22 грудня – 20 січня – Весілля під знаком Козерога

Що з вами відбувалося до весілля: ви досить довго придивлялися один одному, поки зважилися на шлюб, так як ні до чого не зобов’язує флірт.

Що з вами відбувалося після весілля: ви добре знаєте, чого хочете один від одного і від життя. Ви заздалегідь обумовили питання, що стосуються спільного майбутнього, тому в шлюбі ви розкриваєте своєму партнеру, наважуєтеся на екстравагантні вчинки і перестаєте бути аскетом. У спальні ви дуже ніжні один з одним, щиро піклуючись про партнера.

Ймовірні проблеми: ви повинні бути впевнені в стосунках цілком і повністю, щоб ваш союз тривав вічно. Ніколи не обманюйте близьку людину.

Важлива рада: навіть не думайте про те, щоб зрадити інтереси один одного, завжди йдіть наміченим курсом.

21 січня – 19 лютого – Весілля під знаком Водолія

Що з вами відбувалося до весілля: ваші відносини почалися оригінально і несподівано. Ви обидва незалежні і волелюбні, це вас об’єднало. Спробуйте просто пожити разом перед тим, як поспішати під вінець.

Що з вами відбувалося після весілля: в вашому шлюбі на першому місці стоїть дружба. Ви разом мрієте про майбутнє, регулярно відпочиваєте в компанії друзів, а також у всьому і завжди бачите знаки і символи. Багато ваших ідей так і залишаються нереалізованими через те, що ви дуже скуті. Спробуйте звільнити себе від заборон в спальні.

Ймовірні проблеми: у вас обох є особливість ідеалізувати партнера, тому деколи доводиться в буквальному сенсі слова вистрибувати з себе, щоб близька людина не розчарувалася.

Важлива рада: більше уваги приділяйте ідеям один одного.

20 лютого – 20 березня – Весілля під знаком Риб

Що з вами відбувалося до весілля: колись дуже давно в своїй уяві ви намалювали собі ідеального партнера. Ось з цим вигаданим ідеалом ви і перебуваєте у відносинах. Будьте обережні, щоб не розчаруватися в своїх почуттях.

Що з вами відбувалося після весілля: ви трепетно відноситесь до близької людини і розумієте один одного з півпогляду. Якщо партнер зробить невірний крок, ви завжди подаруйте йому другий шанс, щоб виправити помилку. Вам не можна критикувати один одного в iнтuмних питаннях, ви обидва любите ніжні поцiлунки і ласки.

Ймовірні проблеми: ваш союз – це одна суцільна ілюзія. Якщо ви любите cтрaждaти, то ви будете cтрaждaти, якщо мрієте про вічну любов, то так і буде.

Важлива рада: вам потрібно іноді залишатися на самоті, щоб ви встигли скучити по партнеру.

Дуже сподіваємося, що такий весільний гороскоп допоможе вам вибрати правильну дату весілля, а якщо ви вже в шлюбі, то він дасть бачення того, в якому напрямку вам потрібно далі працювати над своїми відносинами.

За матеріалами.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page