fbpx

Представники яких знаків мають більше шансів домогтися успіху в бізнесі і стати мільйонером.

Серед представників яких знаків зодіаку найбільше доларових мільярдерів або які риси характеру допомагають Дівам, Ракам, Тельцям та іншим знакам Зодіаку домагатися успіху в бізнесі? Представляємо наш рейтинг.

12. Стрільці  (23.11 – 21.12)

Стрільці – справжня душа компанії, і колеги їх просто обожнюють, а ось начальство до представників вогняного знаку ставиться вкрай скептично. Вся справа в тому, що Стрільці по своїй натурі – завсідники вечірок, веселуни і авантюристи. При такому насиченому способі життя на виконання трудових обов’язків в представників цього знаку просто не залишається часу.

Їм може бути тісно в офісі, вони НЕ люблять строгі рамки, і часто у них бувають проблеми з дисципліною. Стрільці з тих, хто вважає за краще виконати необхідний мінімум, щоб рівно о шостій годині втекти з роботи і відправитися в клуб. Щоб домогтися успіху, цей вогненний знак може почати власний бізнес: так він буде отримувати задоволення від роботи і самостійно контролювати свій робочий час. До слова, згідно з даними Business Insider, серед Стрільців 8 доларових мільярдерів.

11. Водолій (21.01 – 20.02)

Незалежним і волелюбним Водоліям може бути вкрай складно домогтися підвищення. Як правило, в таких працівників є своє власне уявлення про те, як повинна будуватися робота і що буде краще для компанії (і зазвичай вони мають рацію, але начальство не завжди готове до них прислухатися). Водолії по суті індивідуалісти, і командна робота може викликати у них труднощі. Тому люди, Народжені під цим знаком, зазвичай Найбільш щасливі, коли працюють вчителями, професорами, підприємцями – в ЦИХ професій все залежить виключно від їх посидючості і працьовитості. Тому чим більше автономії буде в їхньому житті і кар’єрі, тим більшого успіху вони доб’ються. Серед Водоліїв 12 доларових мільярдерів.

10. Козеріг (22.12 – 20.01)

Серед усіх представників зодіакального кола Козероги – самі амбітні і пробивні, і успіх для них так само важливий, як кисень і вода. Чому ж представники стихії Землі не виявилися в топі нашого списку? Виявляється, що Козероги настільки зосереджені на успіх, що дивляться тільки вперед і забувають дивитися по сторонах і враховувати інші можливості. Крім того, Козероги дуже самокритичні, вони ніколи НЕ бувають задоволені досягнутим: Подолавши чергову перешкоду, представники знаку тут же рвуться в бій, і так до нескінченності. Саме тому їм буває так складно насолодитися смаком успіху. З іншого боку, якщо Козеріг навчиться контролювати свої пориви, то він стане Самим непереможним членом команди, Який однією тільки силою волі призведе її до перемоги в будь-яких починаннях.

9. Близнюки (21.05 – 20.06)

Близнюки гарні у всьому: вони прекрасно аналізують ситуацію і знаходить самий виграшний і ефективний спосіб подолати будь-які перешкоди. Однак в цьому криється небезпека: представникам знаку хочеться спробувати себе абсолютно у всіх сферах, приміряти на себе різні професії. Через це їм буває складно зосередитися на одному завданні і вибрати для себе вектор кар’єрного розвитку. Близнюки постійно знаходяться в пошуку чогось нового, тому можуть часто міняти роботу, і, звичайно, така непосидючість може бентежити керівників, а самим близнюкам буває складно побудувати свій власний бізнес. Зате вони прекрасні в проектній роботі, не бояться ризикувати і пробувати нове. Щоб домогтися успіху, близнюкам життєво важливо перестати дивитися на оточуючих і постійно порівнювати себе з ними, і тоді їм точно вдасться знайти свій унікальний шлях і своє призначення.

8. Рак (21.06 – 22.07)

Раки – дуже добрі і чуйний люди, які намагаються уникати конфліктних ситуацій. Представників знаку люблять колеги, цінує начальство, а клієнти в них душі НЕ чують, тому що Раки зроблять все, щоб добитися для них самих вигідних умов. Найчастіше представники стихії води досягають успіху в тих сферах, де від співробітникам потрібним є прояв емпатії і емоційного інтелекту. Але якщо Рак будує кар’єру в великих кампаніях, де йому доводиться протистояти справжнім акулам бізнесу, він може швидко відчути себе безпорадним і беззахисним. Незважаючи на це серед представників знаку досить багато мільярдерів – цілих 20.

7. Лев (23.07 – 23.08)

Представники вогняного знаку горді й амбітні. Якщо Леву вдасться взяти під контроль ці риси свого характеру, то він стане справжнім «царем» кам’яних джунглів. На жаль, впоратися зі своїми поривами Леву вдається не завжди. Так, гордість не дозволяє Леву погоджуватися на менш оплачувану, але більш перспективну роботу. Представники знаку вважають нижче своєї гідності займатися непрестижними, рутинними завданнями, а також не люблять підкорятися вищестоячим особам. У той же час надмірна амбітність призводить до того, що Лев погоджується будувати кар’єру в тій сфері, яка зовсім йому нецікава, але приносить великі гроші. Проте навіть в явно програшній ситуації Леви здатні витягти для себе вигоду, і з часом вони зможуть стати незамінними фахівцями в своїй сфері.

6. Риби (21.02 – 20.03)

Найбільші складності у астрологів при складанні рейтингів успішних знаків викликають Риби. Згідно зі списками Forbes, представники водного знака займають почесне друге місце за кількістю найбагатших людей світу. Однак Риби зовсім не вміють розпоряджатися грошима: вони люблять розкіш і красиві дрібнички і можуть витратити крупну власність на подарунки для друзів і себе, улюблених. Риби романтичні, часто витають у хмарах, крім того, вони дуже чутливі і вразливі, і їх керівнику доведеться ретельно підбирати слова, щоб не ранити свого підлеглого. Фінансовий успіх мало значить для представників знаку, так що матеріальна мотивація в їхньому випадку не працює. Що ж дозволяє Рибам домагатися успіху? Вся справа в їх неймовірному везінні, вміння знаходити спільну мову з оточуючими і бути улюбленцями начальства.

5. Діва (24.08 – 23.09)

Дів можна назвати повною протилежністю Риб. Матеріальна сторона питання – те, що цікавить їх в першу чергу, тому ви навряд чи зустрінете співробітника, який більше націлений на підвищення і перевиконання плану, ніж ці трудоголіки. Діви добре проявляють себе не тільки як рядові співробітники, але і на місці керівників – вони амбітні, цілеспрямовані і розумні, тому зможуть вивести свій відділ на максимальний прибуток і так вишколять підлеглих, що ті стануть кращими працівниками компанії. Діви перфекціоністи – їм можна без побоювання довірити заповнення документів і звітності: у веденні представників земляного знака все чітко і по регламенту. Тим часом, Діви дуже самокритичні, схильні звалювати на себе занадто великий тягар відповідальності, і через це виникає небезпека емоційного вигорання. Так що, якщо хочете домогтися успіху – дозволяйте собі іноді розслаблятися. Серед Дів 11 мільярдерів.

4. Овен (21.03 – 19.04)

Пробивні, амбітні Овни налаштовані на успіх, як ніхто інший. Представники вогняного знаку не бояться ризикувати, пробувати нове і виступати в ролі новаторів. Вони швидко адаптуються до складних ситуацій і бачать вихід навіть там, де його немає (якщо знадобиться, Овен просто проб’є новий прохід в стіні). Овнам йде на користь конкуренція – варто кинути їм виклик, і Овен зробить все можливе і неможливе, щоб перевершити суперника. З представниками знаку буває складно знайти компроміс, вони не люблять критику, але труднощі тільки загартовують характер Овна, і саме це дозволяє їм досягати успіху в усіх починаннях.

3. Телець (20.04 – 20.05)

Тельці – найнадійніші не тільки в сімейному житті, але і в кар’єрі: керівнику буде важко знайти співробітника, який був би настільки самовідданий і відданий своїй справі. Тельці не цікавляться вечірками і далекими мандрами – вільний час вони вважають за краще проводити вдома в колі сім’ї, тому в офісі вони сповнені сил і енергії. Важливо й те, що Тельці дуже консервативні. У деяких сферах це може стати перешкодою на шляху до розвитку, зате, коли мова йде про дотримання регламенту і бюрократичних процедур, Тельцям немає рівних. Представники земляного знаку вкрай неохоче змінюють роботу і сферу діяльності, що дозволяє їм розвиватися в потрібному напрямку. Серед них 20 доларових мільярдерів.

2. Скорпіон (24.10 – 22.11)

З боку може здатися, що Скорпіону складно вибудовувати відносини з колегами і начальством, через це йому може бути важко пробитися на самий верх. Однак на ділі все виявляється рівно навпаки: Скорпіони ідеальні переговірники, які до останнього відстоюватимуть цінності і інтереси компанії, тому вони укладають найвигідніші угоди, знаходять найперспективніших клієнтів і завжди виконують план з продажу, навіть якщо доводиться ночувати на роботі. Представники стихії води зосереджені, зібрані і, будемо чесні, в деяких ситуаціях можуть діяти безпринципно і навіть йти по головах тих, хто зустрівся їм на шляху. Успіх Скорпіонів багато в чому залежить від того, наскільки добре вони відчувають себе вдома, тому їм важливо вибрати надійного партнера. Серед Скорпіонів 16 мільярдерів.

1. Терези (24.09 – 23.10)

Серед Терезів найбільше мільярдерів – згідно з даними Business Insider, їх 27, і це абсолютний рекорд серед знаків зодіаку. Такий успіх не дивний: вони комунікабельні, легко знаходять спільну мову навіть з самими проблемними клієнтами та партнерами. Однак цим сильні сторони Терезів не обмежуються – вони емоційно зрілі і точно знають, чого хочуть і як цього домогтися. Успіх для Терезів – це щось більше, ніж дорогий автомобіль і розкішний особняк. Терези більше інших орієнтовані на саморозвиток, ретельно вибирають коло близьких людей, які поділяють їх цінності та амбіції, тому тил представників знаку завжди надійно прикритий.

You cannot copy content of this page