fbpx

Представниці цих п’яти знаків Зодіаку завжди досягають успіху!

Жінки цих 5 знаків Зодіаку завжди домагаються свого! Це про вас? Тоді у вас є щось на зразок дару…

На думку астрологів, існує 5 знаків Зодіаку, приналежність до яких практично гарантує жінці успіх.

Будучи сильною, цілеспрямованою і напористою жінкою, вони завжди знають, чого хочуть і як це досягти. Всім іншим залишається лише заздрити! Ось ці знаки:

1. Козеріг

Козеріг – це жінка витончених манер, красива, з кожним роком стає привабливішою, любить компліменти і страждає, якщо її оцінюють не по достоїнству.

Останнє стосується не тільки зовнішності, але і ділових якостей. Справа в тому, що Козеріг-жінка прагне зайняти досить високе становище. Вона цінує тих, хто досяг успіху і сама прагне бути в числі таких людей.

Це практична жінка, яка цінує свою незалежність, адже тільки в ній вона бачить надійне майбутнє. Її кар’єрні здобутки виходять саме з прагнення створити собі фундамент. І це їй вдається! Домогтися успіху – мета життя Козерога-жінки, і йде вона до неї послідовно і неухильно.

2. Овен

Овен – це ділова, дуже активна жінка. Її голос чути звідусіль: вона щось говорить, вимагає, висловлює, про щось сперечається. Її не застанеш в роздумах: вона весь час в русі, в пориві.

Жінка-Овен – розумна, самостійна, в ній чимало марнославства і зарозумілості. Не в її правилах чекати, коли їй щось запропонують – допомогу, роботу, чи серце. Вона сама себе забезпечує, сама за собою доглядає і їй не потрібні чиїсь послуги.

Вона ніколи не скаржиться на жіночу долю, на втому і перевтому, не ллє сліз. Вона нікому не довіряє робити те, що може зробити сама, вважаючи, що у неї все вийде краще і швидше. Тому з ентузіазмом береться за будь-яку справу, вірячи тільки в свою силу і енергію.

3. Водолій

Жінка-Водолій завжди працює на совість. Під час роботи за нею приємно спостерігати. Вона все вміє робити своїми руками, але не переносить сувору дисципліну.

Це незалежна натура: вона чинить так, як вважає за потрібне. Але всі її дії підпорядковані здоровому глузду. Вона бачить кінцеву мету, до якої йде тільки їй відомим шляхом.

Жінка, народжена під знаком Водолія, наділена дивовижною властивістю – умінням вести розмову на різних рівнях. З нею завжди приємно дискутувати. Вона ніколи не намагається нав’язувати свою думку і так само не терпить цього з боку інших. Для тих, хто намагається її придушити, вона стає недоступною.

4. Лев

Левиця – королева серед жінок. Вона оточена шанувальниками, приваблива і вабить своєю чудовою зовнішністю: вона граціозна, витончена, красива, горда. У ній нічого немає від манірності і вульгарності.

Жінка-Лев дотепна, інтелектуальна, вміє вести цікаву живу бесіду на будь-яку тему – від світських розмов до пліток. Весь цей букет позитивних якостей наділяє її унікальною харизмою, завдяки якій Левиця досягає запаморочливих висот.

Жінки цього знаку часто стають знаменитостями і знаходять себе в творчих професіях. Найбільше Левів ви знайдете в Голлівуді, на подіумах, в галереях світового рівня. Найцінніше, що до таланту і амбітності у них додаються неабиякі організаторські здібності.

5. Скорпіон

У жінки-Скорпіона зазвичай сильний, мужній характер і склад розуму. Все, що вона робить, вона робить рішуче, сміливо, напористо і пристрасно. Вона наповнена життєвими силами, яким весь час потрібно знаходити застосування.

Вона безстрашно кидається в авантюри і небезпечні заходи, подорожі, де її чекають усілякі життєві випробування. В результаті їй доводиться відчути на собі чимало ударів долі, однак це тільки робить її сильнішою.

Це дуже стійка жінка: у неї такий запас фізичних і духовних сил, що її практично неможливо зламати. Якщо ж це відбувається, вона швидко оговтується і піднімається, не втрачаючи при цьому духу і не згасаючи.

You cannot copy content of this page