fbpx

Прем’єра українського телепроекту закінчилася весіллям незнайомців(фото)

На каналі СТБ стартував соціально-психологічний проект «ЕксперименТи». В рамках першого випуску самотні молоді люди спробували відшукати свою половинку. Одну з пар підібрали науковим шляхом, пишуть “Факти”.

Дмитро і Ольга за результатами психологічних досліджень були ідеальними партнерами. Однак уже через день пара розпалася. Ще одна пара – Яна і Ілля – погодилися провести 21 день, проживаючи в одній квартирі. В день заселення молодим людям несподівано запропонували … узаконити стосунки. Не приховуючи хвилювання, Ілля і Яна відповіли один одному заповітне: «Так!».

Читайте також: Батько був не в захваті: як склалася доля учасників проекту “Наречена для тата”, які вирішили жити разом

– Навіщо боятися? – прокоментувала виданню своє рішення Яна. – Треба йти вперед! Думаю, кожен з нас прекрасно знав, на що він йде, що шукає в житті. Спочатку мені здалося, що Ілля – несерйозний: величезна борода, кросівки, штани по коліно. Потім захотіла поговорити з ним, познайомитися ближче. Знаєте, коли ми вирішили жити разом, у мене було відчуття, що я їду додому до рідної людини. А коли нам запропонували розписатися, без роздумів пішла за ним.

– Канал СТБ ставив свій експеримент, а я свій, – розповів Ілля. – Яна і я дуже гарячі і авантюрні, тому, коли нам запропонували розписатися – це трохи здивувало, але ми були готові до змін. Для нас це був не експеримент, а життя.

You cannot copy content of this page