fbpx

Про людей з зеленими очима

Яка казкова магія у людини з зеленими очима і в чому вони ніколи не помиляються? Людина з зеленими очима дуже сильна особистість!

Людина з зеленими очима в більшості випадків надійна і шляхетна, рідше – підступна і мінлива. Це хоч і лицарська натура, але на передову рватися ніколи не буде. Надаючи допомогу, відчувають себе комфортніше, так би мовити, залишаючись «за кадром». Отримує задоволення від того, що внесла свій скромний внесок у розвиток спільної справи, на благо комусь іншому.

Зелений колір очей людини, значення якого астрологи зіставляють з енергіями Венери і Нептуна, характеризує людину як чудового співрозмовника і слухача. Психологи відзначають, що люди з зеленими очима схильні до благополуччя, тому що з одного боку вони стабільні, а з іншого – мрійливі і мають багату уяву.

У відносинах з друзями зеленоокі завжди добрі і великодушні, а по відношенню до недругів – досить принципові і наполегливі в своїх рішеннях.

Читайте також: Знаки зодіаку, які добре виглядають в похилому віці

Володарям зелених очей характерна загадковість, але самі вони практично безпомилково розбираються в людях. Їм властива також і безконфліктність. Виходячи зі спостережень фахівців, особистості з зеленими очима ніжні й ранимі, вони виділяються неймовірною вірністю в коханні.

Любов для них – щось святе, і нікому в світі вони не дозволять замахнутися на неї. Якщо серце зеленоокої половинки зайняте, не варто навіть робити спроб заволодіти ним, в більшості випадків нові відносини будуть нетривалими. Справитися з зеленооким паpтнеpом можна просто відповідаючи його ідеалу: навчитися говорити і одягатися на його (її) смак.

Зеленоока жінка – прекрасна дружина: вірна, турботлива, багато здатна пробачити і завжди готова прийти на допомогу. А ось зеленоокий чоловік – навпаки, швидко стoмлює свою кoхану жорсткими вимогами, настороженим ставленням буквально до кожного кроку. А ще зелений колір очей не прощає ніяких зpад, будь вони з боку кoханої людини або друга.

У професійній діяльності люди з зеленим кольором очей – шановні начальники, без особливих зусиль здатні впоратися з відповідальним завданням. Їх характеризує наполегливість і вимогливість як до себе, так і до оточуючих.

Пам’ятайте, що людське oко – це лише проекція внутрішнього світу, але ні в якому разі не буквальне його відображення. Пізнаючи себе і оточуючих, можна полегшити свій шлях до досягнення цілей.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page