fbpx

Про що говорить нам положення рук водія на кермі

В теперішній час науковці проводять величезну кількість психологічних досліджень!

На цей раз давайте перевіримо твердження, що характер водія можна впізнати по тому, як він (або вона) тримає руки на кермі.

1. Водій – людина дисциплінована, холоднокровна, впевнена в собі. Швидше за все досить мовчазна і не любить базікати в дорозі. Довезе до мети, але розважати себе в дорозі вам доведеться самостійно.

2. Водій не дуже впевнений у собі і весь час думає про небезпеки, які його підстерігають. Найчастіше такий стан супроводжується нахилом тіла вперед і хаотичними маневрами на дорозі. Краще не відволікайте людину розмовами і тим більше порадами – добром це може не скінчитися.

3. Водій знає, до чого прагнути. Він веселий і люб’язний. Веде легко і невимушено, не проти поговорити з пасажирами, але при цьому завжди вчасно реагує на зміни ситуації на дорозі. Шлях пройде весело, непомітно і безпечно.

4. Положення рук свідчить про впертість та безрозсудну сміливість. Любить показати себе на дорозі, коментувати всіх «оленів», які заважають проїхати, туплять на поворотах і часто вважають своїм обов’язком «сідати на хвіст» і зганяти з дороги тих, хто їде попереду. Робити зауваження такому водію марно, краще обходити стороною.

5. Цей спосіб керування надзвичайно характерний для песимістів. В дорозі потребує не співрозмовника, а слухача – щоб проговорити про несправедливу долю.

6. Поза, типова для самовпевненого водія. Людина впевнена в собі і своєму досвіді. На дорозі особливо не ризикує, але і не перестраховується. Може поговорити коли дорога без проблем, але миттєво реагує на дорожні ситуації з усмішкою коментуючи коли все вже позаду.

7. Водій – мрійливий людина, якій важко довгий час перебувати в зібраному стані. По дорозі буде жваво базікати, іноді жестикулюючи руками і повертаючись до співрозмовника. Якось стрьомно.

8. Нервова, збудлива людина. Такі люди на дорозі суцільне покарання. Вони обов’язково вважають себе правішими за всіх і не упустять можливості зупинитися і накричати через вікно на «винуватця» їхніх незручностей.

А яким способом ви тримаєте руки на кермі? Натисніть «Поділитися» – та заодно протестуйте своїх друзів!

You cannot copy content of this page