fbpx

Про сумісність дружби за знаками зодіаку: гороскоп Хаяла Алекперова

Напевно кожного з нас хвилювало питання, чому з деякими людьми дружба виходить міцною, надійною та легкою, а з іншими стосунки не клеяться зовсім. Особливо дивує, якщо людина вам подобається, а спілкуватися з нею дуже приємно, проте подружитися так і не вдається. Чому ж ми пускаємо до себе одних людей і відштовхуємо інших? Подивимося на це з астрологічної точки зору, адже давно не секрет, що кожен знак зодіаку має свої характерні риси! Про сумісність дружби за знаками зодіаку розповів дворазовий переможець «Битви екстpaсенсів», експерт проекту «Слідствo ведуть екстpaсенси», астролог Хаял Алекперов, пише СТБ.

Овен. Завдяки чесності та готовності допомогти Овен стане хорошим другом для представників будь-якого знака. Його харизма та почуття гумору допомагає йому завжди бути в центрі уваги. Овни рідко страждають від нестачі друзів і знайомих. У дружбі вони – люди, на яких можна покластися та яким можна довіряти. Але ось дружні поради їм потрібно давати з обережністю – не забуваючи про вразливість представників цього знака до будь-якого роду зауважень.

Овен – це друг, який любить розваги, і зробить все, щоб йому і його товаришам було весело. Однак слід зазначити, що якщо ви кілька разів відмовитеся від участі в заході, який запланував Овен, то можете назавжди перетворитися в його очах на зануду.

Найбільш сумісні в дружбі із Близнюками, Paком і Козерогом.

Телець. Тельці – надійні друзі. Люди до них тягнуться, тому що в їх присутності, відчувають себе спокійними та налаштованими на миролюбний лад. І хоча багато хто готовий вважати Тельця своїм другом, він не поспішає підпускати людей близько. Причина в тому, що Телець дуже недовірливий!

Ніколи не варто з ним сперечатися, а краще освоїти мистецтво дипломатії та неспішної відвертої бесіди. Повинно пройти чимало часу і перевірок на міцність, перш ніж він вирішить стати вашим другом.

Найбільш сумісні в дружбі з Тельцем, Paком, Дівою, Скорпіоном і Козерогом.

Близнюки. Близнюки дуже товариські, і, як правило, володіють нескінченно широким колом спілкування. Виключно важливу роль для них відіграють знайомі та друзі, без яких представники цього знака просто не бачать свого життя. Він легко змінює друзів, оскільки сам постійно змінюється і шукає себе. З Близнюком можна чудово відпочити і розважитися, а також вирушити в подорож.

Він завжди обговорить з друзями останні новини і висловить свої неординарні погляди. Моментально розворушить найшанованіше товариство і внесе родзинку в спілкування. Але якщо йому зателефонувати серед ночі і розповісти про свої труднощі, він буде щонайменше незадоволений. Близнюки не люблять напружувати інших своїми проблемами, чого чекають і від оточуючих.

Найбільш сумісні в дружбі з Терезами, Стрільцем і Водолієм.

Paк. Pак віддається дружбі цілком і повністю. Ось чому у нього не може бути багато друзів. Троє або двоє, але здебільшого це один єдиний друг, якого він знає ще зі школи. Ця людина буде для нього нарівні з іншими родичами і членами сім’ї. Заради нього він буде здатний на все, якщо точно знає, що це почуття взаємне.

Pак може стати покровителем і затятим захисником свого нового друга. Чому він так вирішив і які мотиви ним керували – відомо тільки йому одному. Деяким Pакам також властива дружба тільки з впливовими особистостями. Їм дуже важливо відчувати захищеність. Натомість же Paки можуть запропонувати свою повагу і визнання. Однак незалежно від ролі, Paк завжди залишиться відданим і вірним другом.

Найбільш сумісні в дружбі з Тельцем, Скорпіоном і Paком.

Лев. Лев у дружбі завжди прагне бути першим, тому не вимагайте від нього рівних або партнерських стосунків. Якщо Ви готові постійно хвалити і заохочувати, то Лев стане вірним і надійним другом. Ви точно залишитеся задоволені, коли Лев захоче віддячити вам за терпіння, адже у своїй подяці він щедрий і оригінальний. Однак на самому початку з ним досить важко зав’язати справжні дружні стосунки.

Найбільш сумісні в дружбі із Близнюками, Терезами та Стрільцем.

Діва. За великим рахунком Діва не особливо потребує друзів. Вона самодостатня та самостійна. Нерідко книга – її найкращий друг. Проте друзі у представників цього знака є, адже вони прекрасні співрозмовники і слухачі.

Своїх друзів вони завжди підтримають і виручать, адже надійність – їхня основне риса. У дів є схильність до повчання. Вони можуть почати опікуватися кимось, вести його життя і підказувати правильні кроки. Однак такий тандем не можна назвати здоровим, і в майбутньому він може принести Діві лише шкоду.

Ще один вид дружніх стосунків, який Діви собі дозволяють, – це професійна дружба на тлі загальних інтересів. Вони часто вибирають собі в союзники тих, чий рівень дорівнює їхньому власном. А якщо ще й особисті інтереси збігаються, то просто чудово. Саме така дружба потрібна Діві та змусить її відчути себе задоволеною.

Найбільш сумісні в дружбі з Тельцем, Paком, Козерогом і Близнюками.

Терези. Терези легкі та приємні у спілкуванні. Вони із задоволенням будуть проводити з вами час, сходять в кіно, на пляж, до ресторану. Вони підтримають будь-яку розмову. Ваша дружба повинна бути легкою, невимушеною і в жодному разі не втомлювати. Іноді Терези не вміють вчасно виявити співчуття, стати на захист одного або знайти вихід з важкої ситуації, але зате вони прекрасні миротворці.

Крім того, Терези прекрасні порадники. Вони можуть розібрати ситуацію на найдрібніші деталі та вказати всі її переваги і недоліки. І в підсумку дадуть логічну правильну відповідь. Їхньому співрозмовнику залишиться тільки прислухатися до своєї інтуїції, щоб прийняти максимально правильне рішення.

Найбільш сумісні в дружбі з Тельцем, Левом, Терезами та Стрільцем.

Скорпіон. Скорпіони – одинаки. Причина такої позиції проста. Скорпіони дуже часто розчаровуються в людях, тому що судять кожного по собі, але ж не кожен може бути таким сильним, розважливим і розумним! Питання стосунків з протилежною статтю також не йде на користь дружніх взаємин.

Він не потерпить конкуренції. Вже краще бути одному! Але все ж у Скорпіонів є друзі, та здебільшого це друзі дитинства. В молодості Скорпіон швидше прощає недоліки інших і навіть є шанс примирення з ними. Така дружба дуже цінна насамперед тому, що Скорпіони дуже віддані тому, кого вони щиро люблять. Скорпіони завжди прийдуть на допомогу в найнебезпечнішій ситуації, але у відповідь зажадають такого ж ставлення і ніколи не пробачать зради.

Найбільш сумісні в дружбі з Тельцем, Paком і Козерогом.

Стрілець. У стрільців завжди безліч друзів і приятелів. Від природи їм дано все необхідне для дружби. Вони винятково комунікабельні. Їм подобається і давати, і отримувати. Стрільці прихильно визнають будь-якого друга, який відповідає їхнім індивідуальним стандартам. Вони будуть віддано підтримувати одного, але за потреби висловлюють і свою думку.

Друзями Стрільців є люди, що займають різне суспільне становище. Серед них як чоловіки, так і жінки, як невиразні, так і яскраві, блискучі особистості, але до кожного з них Стрільці будуть ставитися з однаковою повагою, як до рівного. Стрільці відгукуються на всі заклики про допомогу. Вони позичать гроші, часом навіть не розраховуючи на їх повернення. Вони підбирають бездомних тварин і допомагають людям, які збилися з істинного шляху. Вони завжди стимулюють друзів. Дружба в цьому випадку характеризується теплотою і світлістю, є активною і несе прогрес.

Найбільш сумісні в дружбі з Овном, Близнюками і Стрільцем.

Козеріг. Справжню дружбу Козеріг не змішує з діловим спілкуванням заради виконання амбітних задумів.

Козероги за вдачею одинаки. Як правило, у них буває один добрий друг на все життя. Дуже рідко впускають у свій світ більше людей. Козероги вміють дружити і вміють зберігати чужі таємниці. В їхньому понятті дружба – це не неприємна, ні до чого не зобов’язуюча розмова час від часу, а здатність без зайвих слів надати реальну допомогу в скрутну хвилину.

Зазвичай скупуваті, ощадливі, вони нічого не шкодують тільки для своєї родини і близьких друзів. А якщо врахувати, що Козероги вважають, що одне з найвагоміших доказів любові – це щедрість, то стає зрозуміло, як багато значать для Козерогів їхні друзі.

Найбільш сумісні в дружбі з Тельцем, Дівою, Козерогом і Водолієм.

Водолій. Почуття дружби у Водолія дуже розвинене та повністю вписується у його світ. Він вважає, що людина створена для того, щоб допомагати іншим. Водолій набагато відкритіший до дружнього спілкування, ніж до любовних зв’язків, тому що дружба не зазіхає в такій мірі на його незалежність. Дружба для нього – зручний спосіб встановити добрі взаємини, які ні до чого не зобов’язують.

Іноді йому складно зробити вибір між коханням та дружбою. Тому друга половинка часто ревнує Водолія до його друзів. Водночас Водолії дуже відкриті, лояльні, чесні як в дружбі, так і в любові. Вони не допускають зради. Друзі щиро люблять їх, але не намагаються бути на них схожими: справа в тому, що Водолії лякають близьких своєю ексцентричністю. Водолії терпимі, але можуть раптово і в різкій формі висловити невдоволення. Якщо Водолій образився на вас, вам краще поступитися йому.

Найбільш сумісні в дружбі з Терезами, Близнюками і Козерогом.

Читайте також: Скорпіони – пpистpасні, а Леви – віддані: наскільки довговічна любов вашого знака зодіаку

Риби. Риби шукають в дружбі чогось більшого, ніж просто дружба, а якщо не отримують цього, то залишаються самотніми. Вони великодушні, добрі і завжди готові прийти на допомогу. Риби рідко говорять про свої труднощі, не люблять докучати друзям відвертістю і переживають свої невдачі на самоті.

Їм подобається бути потрібними для інших, але самі вони понад усе цінують свободу. Риби ніколи не кинуть друга в біді, але самі навіть за серйозної небезпеки можуть нікого не покликати на допомогу. Дружба Риб нерідко носить односторонній характер: їм хочеться віддавати всю свою увагу тому, кого вони обрали своїм другом, але вони не будуть хвилювати його своїми труднощами.

Найбільш сумісні в дружбі з Тельцями, Paками, Козерогами і Рибами.

You cannot copy content of this page