fbpx

Про цей спрей для шкіри обличчя мені розповіла подруга-косметолог, скажу відверто – була налаштована скептично, але ефект здивував

Про цей спрей для шкіри обличчя мені розповіла подруга-косметолог, скажу відверто – була налаштована скептично, але ефект здивував.

На полицях магазинів можна знайти безліч дорогих кремів і засобів, які обіцяють покращити вигляд обличчя. Однак дещо настільки просте, як холодна вода та правильний масаж може творити дива. Те саме стосується і кількох інших натуральних засобів, про які ми розповімо в цій статті.

Отже, мова піде про розмариновий тонік

Розмариновий тонік або вода – це давній секрет краси. Такі засоби використовують жінки, які хочуть зберегти молодість своєї шкіри та оновити її.

Розмарин є лiкувальною рослиною, яка покращує циркуляцію кpoві. Саме тому він запобігає появі зморшок та обвислої шкіри.

Читайте також: Зробіть це і ваша шия більше не видаватиме ваш вік

Можете використовувати концентрований розмариновий чай удома. Поставте його в холодильник і використовуйте як спрей для обличчя кожного ранку і результат не заставить себе чекати.

З власного досвіду можу сказати, що відколи я почала використовувати цей засіб помітила, що шкіра почала реагувати майже миттєво. Тон вирівнявся, через тиждень почали зникати маленькі мімічні зморшки, і взагалі, з’явився якийсь непомітний блиск, завдяки якому моє обличчя почало виглядати значно свіжішим.

За матеріалами .

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page