fbpx

Про все розповів син. Він прийшов до мене і відкрито сказав, що бачив батька з іншою дуже молодою жінкою. І як йому здається, там все серйозно, тому що вже дуже наш тато перед нею витанцьовував

Про все розповів син. Він прийшов до мене і відкрито сказав, що бачив батька з іншою дуже молодою жінкою. І як йому здається, там все серйозно, тому що вже дуже наш тато перед нею витанцьовував.

Ми одружилися багато років тому, в ті прекрасні часи, коли на весіллях наречені традиційно тримали в руках червоні гвоздики або гладіолуси.

Молоді студенти, тільки що випурхнули з інституту, нічого ще не розуміють, але вже шалено закохані.

На нашому весіллі я вже була трохи при надії, а моя мама щаслива, що видала дочку заміж. Пам’ятайте, раніше вважалося, що якщо в 20 років дівчина ще незаміжня, то це прям дуже недобре для всієї родини.

Ми впоралися, старою і нікому не потрібною я не залишилася. Зараз, озираючись назад, розумію, як я і мій чоловік були щасливі.

Нас прихистила моя мама, допомагала нам, годувала, поїла, поки ми працювали молодими фахівцями і приносили в дім гроші.

Він виконував всі мої капризи, я була його маленькою дівчинкою – чоловік у мене під два метри, а я метр з кепкою. Мені здавалося так буде вічно, я витягла щасливий квиток.

Незабаром з’явився наш богатир – 4 кг 20 г. І я бачила, наскільки гордий мій чоловік тим, що тепер він батько. Без проблем вставав вночі до дитини, не гребував прати марлеві підгузки (одноразових не було), ми багато гуляли втрьох і все ще були безмежно щасливі і закохані.

А потім настали дев’яності. Чоловікові прийшло крутитися, тому що грошей ні на що не вистачало. Я працювала економістом в рідному інституті.

Зовсім випадково, через знайомого йому вдалося влаштуватися в одну приватну компанію програмістом. Не буду писати назву, але зараз це дуже великий гравець на ринку IT аутсорсингу. Мій чоловік пропрацював там 10 років. А потім відкрив свою фірму, природно теж в IT сфері.

Тоді і почалися наші «жирні» роки. Купили квартиру, машини, зажили багато. З тих пір я більше ніколи не знала, скільки грошей у мене на карті або в гаманці. І працювати мені більше не потрібно було.

Син працював з батьком, пішов по його стопах в цифрові технології. Але, на жаль, в каламутній грошовій водичці, завжди водяться піраньї, у вигляді блондинок з важким поглядом.

Я точно знаю, що він довго тримався. Робота для нього все – чоловік завжди жив тільки своїми ідеями і йому просто ніколи було розважатися на стороні. Однак це все ж сталося. Тата здав син.

Він прийшов до мене і відкрито сказав, що бачив батька з іншою дуже молодою жінкою. І як йому здається, там все серйозно, тому що вже дуже наш тато перед нею витанцьовував.

Ну ось і все, – подумала я, кінець мого щасливого життя. Ось правду кажуть, чого найбільше боїшся, те і трапляється. А я боялася. Дуже боялася цього моменту.

У мене було два виходи – робити вигляд, що нічого не знаю чи зважитись на розлучення. Я вибрала перше.

Але через півроку чоловік сам мені все розповів, причому в подробицях. І про те, що його пасія при надії, і що він любить її, і дитину. Але розлучатися зі мною він не буде, тому що не хоче ділити майно. І, як він висловився: «ми з тобою разом по життю, як старі вірні друзі».

Запропонував мені угоду – все залишається як є, я живу в нашому спільному великому будинку, а він живе на дві родини.

Чоловік сказав, що з нуля забезпечить ту сім’ю і нічого не забере у нас з сином. Більш того, частину бізнесу відпише нашій дитині в спадщину. А я як і раніше нічого не буду потребувати. 30 років красивою сімейного життя закінчилося так дико і буденно.

Я весь час згадую ті самі гладіолуси в своїх руках на весіллі. Адже вони навіть не були куплені. Мій майбутній чоловік зірвав їх на клумбі. І я була щаслива.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page