fbpx

Пробач, але ти більше не повернешся в моє життя

Не могла і уявити, що чоловік, який подарував мені щастя і любов, і чоловік, який заподіяв серцю стільки болю, – виявиться однією і тією ж людиною.

Більше не перевіряю свій телефон в надії побачити пропущений від тебе дзвінок або повідомлення. Серце більше не починає битися частіше, коли чую твоє ім’я або голос. А в животі більше не пурхають метелики, коли бачу тебе. Твої дoтики і поцiлунки перестали мене хвилювати.

Я не могла навіть припустити, що чоловік, який подарував мені так багато щастя і любові, і чоловік, який заподіяв серцю стільки болю – буде однією і тією ж людиною.

Але я зцілила своє серце, а свої шpами прийняла як частину себе, і продовжила рухатися далі.

Більше не дозволю нікому розглядати себе в якості запасного варіанту. Адже через любов дозволила поставити себе на останнє місце в списку пріоритетів, дозволила ставитися до себе як до чогось зрозумілого. Не могла дозволити собі відпустити тебе, а в підсумку втратила себе, пославши всі свої принципи під три чорти.

Ти говорив, що любиш мене. Говорив, що не можеш уявити без мене свого життя. Чорт візьми, ти навіть сказав мені, що будеш любити мене вічно, що ти змінишся. Так, я більше не наївна, але ось ти залишився таким же незрілим і лицемірним.

Тепер знаю, що доля, подарувавши зустріч з тобою, тим самим піднесла дуже цінний урок. Можливо, подібні стосунки покликані злaмати нас, щоб ми могли остаточно втихомирити его і знайти своє справжнє «я».

Читайте також:   Жодна жінка не має права на чужого чоловіка, особливо одруженого, тільки тому, що вона хoче його

Зараз розумію, що навіть в моменти, які мені здавалися щасливими, глибоко в душі я відчувала себе «пацієнткою лікарні», яку помістили в палату для одинаків і яка відчуває, як божеволіє … Адже все, що їй потрібно – це щоб її відвідала кохана людина. Образ цієї холодної лікарняної кімнати нагадує мені, чому я пішла і більше ніколи не повернуся.

Другого шансу не буде. І знаєш, чому?

Тому що, нарешті, Я охолола ДО ТЕБЕ.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page