fbpx

Продовження дії карток і кредитні канікули. Повідомлення пресслужби трьох найбільших банків

Як повідомляє пресслужба Приватбанку, відділення працюють у безперебiйному режимі, але тільки у тих населених пунктах де немає загрoз життю і здоров’ю працівників.

«Онлайн-банкінг Приват24 і Приват24 для бізнесу, мережа самообслуговування працює в режимі 24/7. Ми робимо все, щоб всі наші послуги працювали онлайн» йдеться в повідомленні.

Доступні наразі онлайн – послуги Приватбанку, які наразі доступні:

  • безготівкові розрахунки працюють без обмежень;
  • зняття готівки через банкомати Приватбанку доступне, служба інкасації забезпечує готівку на безперебsйній основі;
  • термін дії карток Приватбанку автоматично продовжено на 180 днів;
  • тимчасово зупинені покупки через Оплату частинами;
  • мережа POS-терміналів банку працює;

Будь-які інші обмеження поза постановою НБУ є технічними труднощами. Адміністрація Приватбанку запевняє, що робить все, аби працювати відповідно до постанови там, де дозволяє це ситуація.

У пресслужбі Альфа-Банку повідомили про те, що з 1 березня 2022 року вводяться кредитні канікули стороком на три місяці.

За всіма кредитними картками встановлюються кредитні канікули на три місяці з наступним механізмом погашення: встановлений обов’язковий мінімальний платіж на рівні 0 грн; відсоткова ставка – залишається без змін; відсотки сплачуються шляхом збільшення суми загальної заборгованості, – йдеться у повідомленні банку.

За кредитами готівкою та споживчими кредитами встановлюються кредитні канікули з наступним механізмом погашення:

платіж за основною сумою боргу становить 0 грн 00 коп.; чергові платежі по тілу кредиту за період канікул пропорційно розподіляються на весь термін дії кредиту; відсотки, нараховані за період дії кредитних канікул, пропорційно розподіляються на термін дії кредиту; сплата щомісячної комісії здійснюється в останній період дії кредиту.

Загальний термін дії кредиту для клієнтів подовжується на строк дії кредитних канікул (на 3 місяці).

Monobank також продовжить на місяць пільговий період та скасовує внесення обов’язкового платежу цього місяця.

«Ми продовжуємо на місяць пільговий період та скасовуємо внесення обов’язкового платежу цього місяця. Ми не виносимо заборгованість на прострочення та не нараховуємо жодних штрафів та підвищених відсотків за непогашення заборгованості.

Усі виплати за нашими зобов’язаннями перед вкладниками ми продовжуємо виконувати у повному обсязі, – йдеться у повідомленні». – написав співвласник monobank Олег Гороховський.

You cannot copy content of this page