fbpx

Проговорився: спортивний тренер Винника випадково видав секрети особистого життя зірки

Подробиці особистого життя українського співака Олега Винника  ймовірно виказав його спортивний тренер Проспер Тієнтчу Макванга у привітаннях співакові до дня народження, йдеться у ТСН.

Напередодні Винникові виповнилося 45 років, і ТСН зв’язалась зі спортсменом, який тренує артиста у Німеччині. Співак не приховує, що в хорошій формі, бо є прихильником здорового способу життя, і чимало часу проводить у тренажерному залі, зокрема в Берліні. Там він прожив кілька років.

Читайте також: “Плюси” знову заскочили: нові факти із утаємниченого життя Олега Винника(відео)

Його тамтешній тренер зворушливо привітав іменинника та переказав вітання – дружині, існування якої співак приховує, і “маленькому чемпіонові Юліану Виннику”, який може бути сином зірки.

“Нехай все буде добре у твоїх стосунках і в твоєму житті. Не забудь вітання твоїй дружині, ну і маленькому чемпіону Юліану Виннику. Чемпіоне, з днем народження!” – сказав Проспер.

Півроку тому земляки Винника розповідали, що співак має дружину, яку звуть Таїсія Сватко – вона працює в артиста на бек-вокалі. А також розповіли про сина-підлітка, який живе і навчається в Німеччині.

Як стало відомо, Винник іноді порушує спортивний режим – випадкові свідки заскочили артиста з келихом вина та цигapкою у київському ресторані.

You cannot copy content of this page