fbpx

Прохання сестри було дуже несподіваним, але Катя без роздумів погодилась. Вона б і не могла вчинити інакше, тільки так. Але чоловік Катерини несподівано виступив проти, більше того: уся родина його підтримала

Шлюбу Катерини та Євгена вже рівно 7 років. До цього вони зустрічалися років зо два, а потім вирішили одружитися. Їх познайомили один з одним спільні друзі.

Катя дуже любила чоловіка та хотіла дітей. І ніби вже пора було, але Женя був проти, чомусь. Однак один випадок круто змінив розмірене життя подружжя.

Євген за характером був запальним та впертим чоловіком. Його слово завжди вважалося непорушним і думка ніким не заперечувалася. Катя зайвий раз не сперечалася з коханим, але іноді йшла проти правил та вимовляла йому все. Найчастіше непорозуміння виникали через небажання чоловіка мати дітей. У мами Катерини їх четверо,  дочка теж мріяла про велику родину, але чоловік був категорично проти. Пояснював він це тим, що не стоїть на ногах, машина в кредит, роботи постійної немає, квартира в іпотеці і багато чого ще не готове у них до того, щоб їх сім’я стала більшою.

Якось Катерині зателефонували з номера сестри і сказали, що тій недобре і Каті терміново необхідно приїхати. Катя зірвалася з роботи та поїхала до родички.

Катерина застала Олену в стаціонарі, та вже знаючи свій діагноз попросила у разі чого, аби Катя забрала до себе її доньку. Відмовити сестрі вона не могла і, не довго думаючи, погодилася. Тієї ж ночі сестра приставилась.

І тут почалась справжня епопея. Євгеній був категорично проти того, щоб у їхній родині з’явилась Катина племінниця. Останнім аргументом було те, що він піде.

Катерина обрала племінницю, хоч усі родичі і просили її одуматись і не руйнувати свою сім’ю. Квартиру поділили, як і машину. Євген одразу знайшов іншу з якою став татом уже через рік.

А Катерина живе з Машою у крихітній однокімнатній квартирі. Про те, що стала мамою не шкодує зовсім. Вважає, що її рішення було єдино вірнім.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page