fbpx

Пропагандист Машков допоміг ідентифікувати російський військових, сам того не підозрюючи

Пропагандист Володимир Машков вирішив підтримати «бойовий дух» російських військових, а в результаті допоміг ідентифікувати окупантів для майбутніх судових справ.

Розвідувальна волонтерська спільнота InformNapalm повідомила, що завдяки відео, яке було розповсюджене в інтернеті, їм вдалося ідентифікувати з десяток окупантів, які воюють в Україні.

“Дякуємо російським пропагандистам за можливість класичного OSINT(Розвідка на основі відкритих джерел), за результатами якого нам вдалося встановити з десяток окупантів воюючих в Україні. Робота з упізнання проведена спільно з партнерами OSINT бджоли”, – йдеться в повідомленні.

У процесі ідентифікації вдалося встановити, що мова йде про російських окупантів зі складу 228-го мотострілецького полку 90-ї танкової дивізії в/ч 22316 з місцем дислокації м. Єкатеринбург.

Це не перший вчинок прихильника путіна, який шкодить йому самому. Так його виступ в березні нинішнього року на концерті на московському стадіоні “Лужники” на честь 8-річчя російської окупації Криму, посварив його з дочкою.

Марія Машкова в інтерв’ю телеканалу CNN заявила, що переконання її батька “розбивають їй серце”.

Фото: ytimg.com.

07/10/2022

You cannot copy content of this page