fbpx

Пропагандистська машина Росії робить кульбіт

На Росії один з найрейтинговіших каналів «Пєрвий канал» вирішив повернути розважальний контент у свою сітку мовлення. Зазначається, що з початку повномасштабного вторгнення весь розважальний контент було прибрано з каналу і там велися безкінечні ток-шоу про Україну. Про такий «кульбіт» повідомляють російські ЗМІ.

Костянтин Ернст, гендиректор телеканалу, підтвердив в коментарі, що в ефір повернуться старі розважальні програми, а також будуть транслюватися нові проєкти.

«Ми протягом усіх цих місяців насамперед займалися тим, що обговорювали, аналізували, інформували нашу аудиторію. Ми і зараз продовжуватимемо це робити, але у вихідні починатимемо повертати і розважальні проекти», – повідомив він.

Показово, що з 24 лютого саме «Пєрвий канал» першим змінив сітку мовлення, годуючи своїх глядачів пропагандою і дезінформацією про Україну.

До слова, декілька російських пропагандистів, які супроводжують так звану «спєцапєрацию», змінили назви своїх Telegram-каналів, забравши з них такі патріотичні букви, як «Z» і «V», які стали символами російської війни проти України.

Свої дії обидва пропагандисти пояснили тим, що з’явилося багато шахраїв, які створюють несправжні акаунти і користувачі не можуть знайти оригінальний канал.

Фото: колаж.

09/03/2022

You cannot copy content of this page