fbpx

Пропонуємо з’ясувати, який знак Зодіаку найсильніший, а хто вважається слабким. Можливо, це стане в нагоді вам вже в найближчому майбутньому

Пропонуємо з’ясувати, який знак зодіаку найсильніший, а хто вважається слабким. Можливо, це стане в нагоді вам вже в найближчому майбутньому.

Найсильніший знак зодіаку за стихіями

Цікавитесь, що астрологи вкладають в поняття «сильний знак зодіаку»? Під цим значенням мається на увазі моральна стійкість, сила духу і психологічна невразливість людини, яка народилася в певний період. Ви знаєте, що всі знаки зодіаку належать до тієї чи іншої стихії. Вважається, що в кожній з чотирьох категорій є свої лідери і такі, що пасуть задніх. Однак не варто сприймати таку характеристику занадто серйозно, так як на особистість, крім приналежності до двох цих категорій, впливає ще багато факторів.

Ось як виглядає рейтинг, якщо орієнтуватися на стихії знаків зодіаку:

Стихія Води.

Тут місця розподілилися наступним чином:

Найсильніший знак зодіаку – Риби.

Посередині – Скорпіон.

Найслабший – Рак.

Незважаючи на те що Риб зазвичай характеризують як м’яких і слабохарактерних особистостей, вони виступають лідерами не тільки в своїй стихії, а й в усьому зодіакальному колі.

Стихія Землі.

Рейтинг виглядає так:

Козороги – найсильніші люди.

Діви знаходяться посередині.

Тельці найслабші.

Стихія Повітря.

Серед повітряних знаків простежують таку класифікацію:

Водолій очолює список найсильніших людей.

Терези займають середню позицію.

Близнюків вважають найслабшими.

Стихія вогню.

Тут астрологи розподілили місця так:

Найстійкішим знак зодіаку – Стрілець.

Місце в середині дісталося Леву.

Останню позицію займає Овен.

До речі, Овен вважається найслабшим представником з усього зодіакального кола.

Цей загальний рейтинг допоможе більш детально розібратися в характері знаків зодіаку. Тепер розумієте, чому з Стрільців, Козерогів і Водоліїв виходять хороші бізнесмени і керівники?

Найсильніший знак зодіаку серед жінок.

Якщо ви дівчина і побачили таку характеристику, не поспішайте засмучуватися. У представниць прекрасної статі справи йдуть трохи інакше. Розповімо, як розподілилися місця у жінок (від слабких до сильних):

Рак.

Дівчата-Раки займають останнє місце в рейтингу найбільш сильних знаків зодіаку. Вони рідко вирішують проблеми самостійно, часто губляться навіть в простих питаннях. Труднощі можуть увігнати дівчат-Раків в переживання, тому вони шукають сильного покровителя.

Тельці.

Представниці цього знаку дуже бояться змін, тому часто терплять абсолютно неприйнятне ставлення до себе. Навіть зміна роботи для них – великий стрес. Тому Тельці займають передостанню позицію в рейтингу слабких дівчат.

Близнюки.

Ці дівчата, як і Раки, часто не можуть вирішити власні проблеми. Однак в деяких випадках вони все ж беруть себе в руки. А якщо Близнюки знайдуть гідну підтримку, то і зовсім гори звернуть.

Риби.

Як і інші водні знаки зодіаку, дівчата-риби часто недовірливі і дуже багато і довго думають, і ця особливість часто вилазить їм боком. Тому, замість того щоб якось вирішити проблему, вони чекають. «А добре, і так зійде», – це стандартний девіз для жінок-Риб.

Діва.

Ці дівчата володіють незвичайною силою, проте чомусь вони зовсім не ініціативні. Навіть якщо у Дів є прекрасний план по досягненню мети, вони довго не зможуть зважитися на його втілення. А дарма: вчіться стояти на своєму, а не підлаштовуватися під обставини.

Терези.

Дівчата-Терези якраз можуть і люблять вирішувати проблеми. Однак труднощі полягають у тому, що вони хапаються за все і відразу. Через зайве завзяття виходить каша, яку необхідно довго розсьорбувати.

Водолій.

Ці дівчата дуже люблять йти напролом, не озираючись на всі боки. Це не завжди добре: можна зачепити тих, хто поруч. Тому Водоліям варто повчитися жіночій хитрості і іноді прикидатися слабкими.

Стрілець.

Дівчата-Стрільці відкривають п’ятірку лідерів найсильніших знаків зодіаку серед прекрасної статі. Представниці гороскопу занадто завзято вирішують проблеми, тому їх іноді заносить не туди. Їм варто навчитися вчасно кидати свідомо програшні справи.

Скорпіон.

Скорпіон – дівчина з вибуховим і сильним характером. Представниці знака під силу вирішення будь-яких питань, вона постійно працює над собою. Це прекрасна якість, однак тут важливо не переборщити. \

Лев.

Дівчина-Лев рішуча і вольова. Вона не любить рутину і часто шукає нові шляхи вирішення проблем. Здавалося б, що представницю знака нічого не зломить, проте є одна якість, що заважає їй стати лідером, – лестощі. Такі дівчата дуже залежні від чужої думки і обожнюють, коли ними захоплюються. Це може зіграти проти Левів і погіршити їх становище.

Овен.

Овни занадто вперті і працездатні. Такі дівчата часто зациклені на кар’єрі і домагаються чималих успіхів на професійній ниві. Це похвально, однак представницям знака не варто забувати і про особисте життя.

Козоріг

У списку найсильніших знаків зодіаку серед дівчат лідирують Козороги. Цих жінок зламати дуже важко, так як всі неприємності вони переносять, зціпивши зуби. Тому представниці гороскопу часто стають лідерами серед оточуючих.

Як бачите, рейтинг дівчат сильно відрізняється від загального. Тому не варто недооцінювати представниць прекрасної статі: деякі з них можуть успішно змагатися по силі духу з чоловіками. Ви дізналися, які знаки, на думку астрологів, можуть претендувати на звання найбільш морально стійких. Чи правда це – вирішувати вам.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page