fbpx

Пропоную вашій увазі унікальну підгодівлю для росту розсади перцю

Солодкий перець міцно увійшов у список городніх культур, вирощуваних на наших присадибних ділянках. Він дуже багатий вітамінами, мінеральними речовинами, містить цукру і білки, ефірні та жирні олії, щавлеву, яблучну, лимонну кислоти. Всього один плід перцю містить добову норму вітаміну Р. За вмістом вітаміну С перець – справжній чемпіон, причому найбільша його кількість містять добре доспілі плоди. До речі, в кетчупі з солодкого перцю вітаміну С в 16 разів більше, ніж в томатному.

Пропоную вашій увазі унікальну підгодівлю для росту розсади перцю. Даний метод мені підказала моя свекруха, у якій завжди був хороший урожай перцю.

Нaшaтирний спиpт для росту розсади перцю – таємний секрет моєї свекрухи!

Одним з найкращих добрив для розсади перцю є нaшaтирний спиpт. Це азотисте з’єднання, яке рослина легко засвоює. Нaшaтир сприяє зміцненню стебла, що дуже важливо для отримання хорошого врожаю. Також нaшaтир стимулює ріст листя і поповнює нестачу азоту.

Читайте також: Морква сходить на 3-5 день після сівби! як посіяти моркву без прорідження, але зібрати великий врожай

Підгодовуємо розсаду перцю нашатирним cпиpтом через 10 днів після пікіровки.

Для приготування розчину в 1 літрі води розводимо 1 ч. л. нaшaтирного спиpту. Отриманим розчином поливаємо розсаду по вологому ґрунті.

Другий раз нaшaтирний спиpт вносимо при висаджуванні розсади в ґрунт. Для приготування розчину у відрі води розводимо 10 мл нaшaтирного cпиpту. Отриманий розчин вливаємо в підготовлену для посадки рослини лунку.

Після цього присипаємо трохи землею і садимо перець. Дане добриво не тільки підгодує рослини, але і відлякує медведку.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page