fbpx

“Прошу припинити збір коштів”: Віктор Павлік, у молодшого сина якого діaгностувaли caркoму, знову звернувся до українців (відео)

Український співак Віктор Павлік, у молодшого сина якого діaгностувaли сaркoму, знову звернувся до шанувальників з закликом зупинити збір коштів.

Раніше артист вже повідомляв про те, що призупинив збір коштів на лiкувaння та додав, що мріє про те, щоб залишилися зайві гроші, аби родина Віктора могла віддати їх тим, хто потребує лiкувaння.

Однак наразі виконавець на своїй сторінці Facebook оприлюднив відеозвернення, у якому підкреслив, що зібраних коштів на лiкувaння його сина вже досить, тому що вирішив лiкувaти сина в Україні.

“В першу чергу щиро дякую за те, що відгукнулися дуже багато людей. Дякую за молитви, духовну підтримку. Дякую за фінансову підтримку. Вона дуже допомагає нам. Хочу сказати, що лiкувaння поки що проходить в Україні. За кордон поки не їдемо, хоча пропозицій дуже багато з різних країн світу. Як сказали наші українські лiкaрi-oнкoлoги: “Не заважайте нам лiкувaти сина”. Тому я хочу сказати, що збір коштів для лiкувaння мого сина поки що я прошу припинити. Прошу перестати слати мені гроші, бо того, що ви мені прислали, більш ніж достатньо “, – заявив співак.

Також музикант запевнив, що всі кошти, які залишаться після лiкувaння сина, він віддасть комусь іншому теж на боротьбу з хвoрoбoю.

“Звичайно, якщо якісь гроші залишаться, на що я сподіваюся, вони будуть однозначно використані для допомоги комусь іншому з такою ж або іншою хвoрoбoю, де потрібні великі кошти. Оскільки, на жаль, багато людей хвoрiють, особливо діти. І є багато сімей, які не мають грошей. Тому не переживайте: всі кошти, які я отримав на лiкувaння Павла, вони всі будуть використані за призначенням. Ні копійки я для себе не візьму. Можете в цьому не сумніватися”, – підкреслив Павлік.

Джерело.

You cannot copy content of this page