fbpx

Простий спосіб від експертів Reebok повернути кросівкам колишню білизну всього за пару хвилин. Знадобиться звичайні засіби, які точно є в кожному домі

Білі кросівки люблять все, адже це взуття завжди виглядає красиво і стильно. Але у них є один недолік: вони занадто швидко брудняться, втрачаючи свій первісний товарний вигляд. Експерти знаменитого взуттєвого бренду Reebok продемонстрували, як можна повернути улюбленим кросівок колишню білизну всього за кілька хвилин. Джерело

Для цього вам знадобляться самі звичайні речі, які є в будинку кожного: перекис водню, проста бритва, ацетон, сода, стара зубна щітка, трохи рідини для миття посуду і вода.

Читайте також: Всього три хвилини і ручки на вашій плиті засяють первозданною чистотою! Всього один копійчаний засіб з вашої аптeчки створить справжнє диво!

Крок 1.

У невелику ємність необхідно налити воду, потім додати п’ять столових ложок соди і ретельно перемішати за допомогою зубної щітки, яка вже не використовується за призначенням.

Крок 2.

Далі в ємність потрібно залити 1-2 столові ложки рідини для миття посуду і як слід перемішати.

Крок 3.

В отриману суміш необхідно додати перекис водню (приблизно 1-2 столові ложки).

Крок 4.

Потім зубну щітку занурте в приготовану масу і почистіть нею кросівки, не забуваючи про язичок. Далі протріть поверхню взуття м’якою тканиною або серветкою. Брудні сліди зникнуть миттєво!

Крок 5.

Далі необхідно протерти підошву. Для цього використовуйте ватний тампон і ацетон (або інший засіб для видалення лаку).

Крок 6.

За допомогою бритви усуньте катишки, що утворилися на виворітного стороні взуття.

Крок 7.
На завершальному етапі необхідно випрати шнурки.

Як видно на фотографії, спосіб є досить ефективним, і кросівки дійсно виглядають як абсолютно нові!

You cannot copy content of this page