fbpx

Всього три хвилини і ручки на вашій плиті засяють первозданною чистотою! Всього один копійчаний засіб з вашої аптeчки створить справжнє диво!

Уррра! Ручки моєї плити нарешті виблискують чистотою! І ніякого бруду і застарілого житу! Всього один копійчаний засіб п’ять хвилин, і справжнє диво!

Не у всіх плит знімаються ручки, що є справжньою проблемою, і очистити такі вкрай складно. Але досвідчені господині знають відмінний засіб, який легко справляється з брудом і засохлим жиром. Джерело

Вам знадобиться всього лише один бюджетний аптечний засіб. Результат чистки, швидше за все, перевершить всі ваші очікування, і ви будете користуватися чудо-засобом знову і знову.

Читайте також: Всього 3 хвилини і ваші срібні вироби засяють! Без тертя і дорогої хімії

Як відмити ручки плити від жиру і бруду

  1. Візьміть зубну щітку, вушні ватні палички і нашaтирно-анісові краплі.
  2. Нашатирно-анісові краплі є не тільки популярним недорогим лiками для лiкування кaшлю, а й відмінним засобом для чищення.
  3. Вмочіть ватяну паличку в розчин і протріть місця забруднення. Пройдіться по кутах і стиках між ручками і плитою.
  4. За допомогою зубної щітки або губки очищайте бруд, який сильно в’їлася. Обов’язково надіньте рукавички перед чищенням.

Дану процедуру краще всього проводити в період свят, коли кухонна плита активно забруднюється. Збережіть собі в закладки цю корисну пораду і користуйтеся нею при потребі!

You cannot copy content of this page